2777
2789
عنوان

مادر شوهر😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهر من دختر نداره ولی عاشق دختر بودن هم خودس هم پدرشوهرم 😁 منم تک عروسم ... خیلی بهم بها مید ...

خوبه....شانسته..من مادر خدابیامرزم ب داماد بها میداد...مادرشوهرم ب پسر..من وسطه حمایت هیچ کدومو نداشتم😂😂😂😂 واقعا عقده ای شدم

...

عاشق مادر شوهر و ۱۹تا خاله شوهرمم  بسیار باشعور با درک با شخصیت با احترام دل گنده فهیم مهربون ...

نوزده تا رو یه مادر زاییده

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
احتمالادهر از چند‌گاهی یکیشون خواب نمیبینه‌حامله ایی

اره 😂😂😂😂

حتی مامانم میگه بابات خواب دیده  نینی بغلته

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نوزده تا رو یه مادر زاییده

ن پدر بزرگ شوهرم چند تا زن داشته ۲۰دختر و ۱۰پسر داره ماشالا انقد زیادن من نمی‌شناسم انقد نوه و بچه دارن ک ی ایل و طایفه ان همشووووونم شیک و مهربون و صادق وبا شخصیت و با شعور اصلا پدر بزرگش. معرکه ادب کرده بچه هاشو 

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
اره 😂😂😂😂 حتی مامانم میگه بابات خواب دیده  نینی بغلته

😂😂😂😂

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
اجازه نمیدیم ولی خودش میپرسه😐

برخورد و جواب شما این اجازه رو بهش داده 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خوبه....شانسته..من مادر خدابیامرزم ب داماد بها میداد...مادرشوهرم ب پسر..من وسطه حمایت هیچ کدومو نداش ...

❤ جاشون بهشت باشه ...

😂 هزیزممم ... مظلوم واقع شدی

من مامانم شدید طرف شوهزمه

چون میدونه من جقدر اذیتش میکنم 😑😁 شوهرمم انقدر جلوی خانوادم مظلومه همه فکر میکنن واقعا همینههه ولی نههه

ن پدر بزرگ شوهرم چند تا زن داشته ۲۰دختر و ۱۰پسر داره ماشالا انقد زیادن من نمی‌شناسم انقد نوه و بچه د ...

احتمالا همه رو تو‌یه کلاس میکرده اموزش میداده وگرنه تک‌تک به سی تا بچه نمیشد انقد ادب یاد داد 😁