2777
2789
عنوان

مادر شوهر😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 80 پست
چنین سوالیو ننمم بپرسه بد برخورد میکنم چ برسه.... مجردم انشاالله ک مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری ندا ...

پس با اين حساب دم پرورشگاه دنبال شوهر باش😑😐🤣نميشه كه خودتم داداش داري دايي داري عمو داري خوشت مياد زناشون بگن انشاالله تو مادرت نباشين

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
برخورد و جواب شما این اجازه رو بهش داده 

چکارش کنم بهش بگم فضول نباش😂من مجردی با خودم می گفتم اگ کسی بعد از ازدواج بهم بگه بالا چشت ابروهه پارش  میکنم الان فقط میتونم سکوت کنم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویژگی هاشونمیگم .چشمش میزنن😅

مادرشوهرمن نذرکرده بودماه اول بارداربشم🤦🏻‍♀️

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پس با اين حساب دم پرورشگاه دنبال شوهر باش😑😐🤣نميشه كه خودتم داداش داري دايي داري عمو داري خوشت ميا ...

رفت امد ندارم با فامیل التماسمم میکنن نمیرم 

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

خودشیفته ی تمام عیار،متاسفانه بچه هاش مشکل دارن بخاطر همین خودشیفتگی وطرزتربیت غلط....ازدوران نامزدی می نشست پیش من از فواید زایمان طبیعی حرف میزد،طوری شوهرمو شستشوی مغزی داده بود که فکرمیکرد هرکس سزارین بشه همیشه علیل میخادبشه....الان هر دفعه منو میبینه میگه اصل کارپدره،اصل خون ازپدره،🧐