هر کدوم ویژگی های اخلاقی مادر شوهراتون بگین ؟و اینکه شما هم بعد عروسی همش مادر شوهرتون ازتون میپرسید حامله ایی یا نه ؟ من نامزدی و عقد و مراسم عروسی م کلا با هم هنوز یک سال نشده ولی مادر شوهرم همش میاد میگه حامله نیستی قراره ماه دیگه اقدام کنم ولی از بارداری و زایمان میترسم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خوبه اجازه میدید در مورد مسایل اتاق خوابتون حرف بزنن
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ولی دوباری گفته فلانی ( پدرشوهرم ) گفته از نوه خبری نبست؟
مادرشوعرم گفته من روم نمیشه بپرسم باشه خودشون میگن
😂😂😂🤒🤒🤒
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
نود درصد خوبه مادرشوهرم...به هر حال گل بی خار خداست...در مورد بچه دار شدن هم تقریبا با احتساب عقد نزدیک هفت سال داره میگذره و دوست نداریم فعلا بچه بیاریم ولی حتی یه بارم این حرفو بهم نزده
🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟ 🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...