2777
2789
عنوان

مادر شوهر😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 80 پست

عاشق مادر شوهر و ۱۹تا خاله شوهرمم 

بسیار باشعور با درک با شخصیت با احترام دل گنده فهیم مهربون خوش زبون آدم حسابی مهمون دار عین مادر آدمن ،ب روز ،اهل گیر دادن نیست،اهل دخالت نیست بخدا عاشقششششونم پاااایع همه چیز 

بسیار دوست داشتنی ینی هر چقد بگم کم گفتم 

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

مادرشوهرم خیلی فضوله ولی خداروشکر از بچه بدش میاد بهم میگه فعلا بچه دار نشو زوده.

بدترین رفتارشم که رو مخمه اینه که زیاد از حد به شوهرم نزدیکه و باهاش صمیمیه، مثل هووم رفتار میکنه

♡لطفا لایکم نکنید♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از بهترین و بی نظیر ترین افرادی هستن که تو زندگیم دیدم و خیلی ازشون یاد گرفتم تو این ۴ سال این ...

خوش ب سعادتت واقعا....مال من خیلی بد نیست ولی خب خوبیاش برا خودش و دختراشه ن برا من

...

به شدت آمارگیر هست متاسفانه روزی ۷ ۸ بار زنگ میزنه به شوهرم چیکار کردید چی خوردی بیرون میخواید برید چی خریدید و هزارتا سوال دیگه 

تا زمانی که شوهرم و برادراش نباش حسابی شاد و شنگوله و میخنده با خواهراش تا پسراش میان سریع میگه درد دندون ،درد کمر ،درد پا ،درد سر آخر سر منو میکشه من خیلی درد دارم و شروع میکنه ناله🤣

عاشق مادر شوهر و ۱۹تا خاله شوهرمم  بسیار باشعور با درک با شخصیت با احترام دل گنده فهیم مهربون ...

اینم اضافه کنم بسیار رک و صادق هستن من ب شدت این اخلاقشونو دوست دارم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

خصوصیت‌هاش.خود شیفته یعنی انقد از خودشون‌میگه میگه میگه.زبان‌بشدت نیش دار.فوضول تیکه انداز.ولی خوب یکم‌پیر شده منم زیاد فاصله‌گرفتم کمتر ترکشا اصابت میکنه

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
نه نمیپرسه  ولی دوباری گفته فلانی ( پدرشوهرم ) گفته از نوه  خبری نبست؟ مادرشوعرم گفته من ...

احتمالادهر از چند‌گاهی یکیشون خواب نمیبینه‌حامله ایی

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
خوش ب سعادتت واقعا....مال من خیلی بد نیست ولی خب خوبیاش برا خودش و دختراشه ن برا من

مادرشوهر من دختر نداره

ولی عاشق دختر بودن هم خودس هم پدرشوهرم

😁 منم تک عروسم ... خیلی بهم بها میدن ... 

😁😭 هرچفدرم مادرشوهرم منو دوست داره مامانم طرف شوهرمه ولی