2789
عنوان

مادر شوهر😂

1740 بازدید | 80 پست

هر کدوم ویژگی های اخلاقی مادر شوهراتون بگین ؟و اینکه شما هم بعد عروسی همش مادر شوهرتون ازتون میپرسید حامله ایی یا نه ؟      من نامزدی و عقد و مراسم عروسی م کلا با هم هنوز یک سال نشده ولی مادر شوهرم همش میاد میگه حامله نیستی قراره ماه دیگه اقدام کنم ولی از بارداری و زایمان میترسم😭 

با اجازه اسی داف😎 

تاپیک آخرم طنزه دوست داشتین بیاین

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهربان ولی فضول 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بارداری ترس نداره.. 

اگه ویار داشته باشی یذره سخت میشه که اونم زودگذره

زایمان رو هم نترس سز میشی فوقش☺️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

خوبه اجازه میدید در مورد مسایل اتاق خوابتون حرف بزنن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

نه نمیپرسه 

ولی دوباری گفته فلانی ( پدرشوهرم ) گفته از نوه  خبری نبست؟

مادرشوعرم گفته من روم نمیشه بپرسم باشه خودشون میگن 

😂😂😂🤒🤒🤒 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نود درصد خوبه مادرشوهرم...به هر حال گل بی خار خداست...در مورد بچه دار شدن هم تقریبا با احتساب عقد نزدیک هفت سال داره میگذره و دوست نداریم فعلا بچه بیاریم ولی حتی یه بارم این حرفو بهم نزده

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...