2789

ضربه دیده؟

نامیرا هستم🖤 کاربر kimsoli قدیمم به طرز وحشیانه ای کاربریم پاک شد😐🙄 این سومین کاربریمه ،به کدامین گناه؟! همون دانشجوی طب ستتی خودتونم😁 ، عاشقانه ای در قلب اورشلیم 💜 اهل بحثم گفتم بدونی🤐🌹صمیمانه🙌🤝 روانشناسی میخونم 🤍‌ عقده داشته باشیم ! عقده داشتن نیمی از راه موفقیته انیشتین هم عقده دیده شدن داشت!♡ توماس ادیسون هیچوقت نتونست درست تحصیل کنه ، اون خانواده درست و حسابی نداشت ، ولی عقده دیده شدن داشت محمد رضا علیمردانی اون نمیتونست حرف بزنه و الان دوبلوره !!! اون عقده شنیده شدن داشت برای همتون عقده های قشنگ و ارزو میکنم💖 __ namira

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم فکرنکنم ولی تا یه انگشتم بهش میخوره درد میاد

پس حرکت ناگهانی کردی

نامیرا هستم🖤 کاربر kimsoli قدیمم به طرز وحشیانه ای کاربریم پاک شد😐🙄 این سومین کاربریمه ،به کدامین گناه؟! همون دانشجوی طب ستتی خودتونم😁 ، عاشقانه ای در قلب اورشلیم 💜 اهل بحثم گفتم بدونی🤐🌹صمیمانه🙌🤝 روانشناسی میخونم 🤍‌ عقده داشته باشیم ! عقده داشتن نیمی از راه موفقیته انیشتین هم عقده دیده شدن داشت!♡ توماس ادیسون هیچوقت نتونست درست تحصیل کنه ، اون خانواده درست و حسابی نداشت ، ولی عقده دیده شدن داشت محمد رضا علیمردانی اون نمیتونست حرف بزنه و الان دوبلوره !!! اون عقده شنیده شدن داشت برای همتون عقده های قشنگ و ارزو میکنم💖 __ namira
چطور ممکنه

گاهی وقتا ادم خودش نمیفهمه پاش رگ ب رگ شده بدن گرمه بعد که میگذره درد داره اگه ۲ هفته اینا طول کشید ی دکتر برو