نامیرا هستم🖤 کاربر kimsoli قدیمم به طرز وحشیانه ای کاربریم پاک شد😐🙄 این سومین کاربریمه ،به کدامین گناه؟! همون دانشجوی طب ستتی خودتونم😁 ، عاشقانه ای در قلب اورشلیم 💜 اهل بحثم گفتم بدونی🤐🌹صمیمانه🙌🤝 روانشناسی میخونم 🤍 عقده داشته باشیم ! عقده داشتن نیمی از راه موفقیته انیشتین هم عقده دیده شدن داشت!♡ توماس ادیسون هیچوقت نتونست درست تحصیل کنه ، اون خانواده درست و حسابی نداشت ، ولی عقده دیده شدن داشت محمد رضا علیمردانی اون نمیتونست حرف بزنه و الان دوبلوره !!! اون عقده شنیده شدن داشت برای همتون عقده های قشنگ و ارزو میکنم💖 __ namira
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نمیدونم فکرنکنم ولی تا یه انگشتم بهش میخوره درد میاد
پس حرکت ناگهانی کردی
نامیرا هستم🖤 کاربر kimsoli قدیمم به طرز وحشیانه ای کاربریم پاک شد😐🙄 این سومین کاربریمه ،به کدامین گناه؟! همون دانشجوی طب ستتی خودتونم😁 ، عاشقانه ای در قلب اورشلیم 💜 اهل بحثم گفتم بدونی🤐🌹صمیمانه🙌🤝 روانشناسی میخونم 🤍 عقده داشته باشیم ! عقده داشتن نیمی از راه موفقیته انیشتین هم عقده دیده شدن داشت!♡ توماس ادیسون هیچوقت نتونست درست تحصیل کنه ، اون خانواده درست و حسابی نداشت ، ولی عقده دیده شدن داشت محمد رضا علیمردانی اون نمیتونست حرف بزنه و الان دوبلوره !!! اون عقده شنیده شدن داشت برای همتون عقده های قشنگ و ارزو میکنم💖 __ namira
گاهی وقتا ادم خودش نمیفهمه پاش رگ ب رگ شده بدن گرمه بعد که میگذره درد داره اگه ۲ هفته اینا طول کشید ی دکتر برو