2777
2789
عنوان

بی فرهنگی بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 148 پست
آدم سنگ که نیست بالاخره اون حرفا روش اثر میذاره ی کابر همین جا بود میگفت عکس گذاشتم بهم گفتن شوهرت ...

یه کاربر گفت عکسموگذاشتم یادم نمیاد چی بهش گفته بودیکی کاربرا، میگفت یکی دو روز فقط منوانداخت گوشه خونه!چرا بعضیا متوجه نیستن چی میگن....

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادم افتاد به اون کاربری که با یه پسر گرجی نمیدونم یا تاجیکی نمیدونم کجایی دوست شده بود کلی عکس از هدایا و خود پسره گذاشته بود اییینقدر کاربرا اذیتش کردن که گفت دارم با گریه تایپ میکنم 

حالا مثلا این پسرو از چشم من انداختین چی نصیبتون شد 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
آدم سنگ که نیست بالاخره اون حرفا روش اثر میذاره ی کابر همین جا بود میگفت عکس گذاشتم بهم گفتن شوهرت ...

بله آدم سنگ نیست و آدمه و آدم زبون داره عقل داره شعور داره،،،وقتی کسی رو برا زندگیت انتخاب کردی دیگه نباید بذاری هر کسی به هر عنوانی با حرفاش و اعمالش تو زندگیت تاثیر بذاره،،،هر چند آدمای ضعیف همیشه وا میدن و تهش ملتو نفرین میکنن

لایک نکنید ممنونم🌹🌹🌹

به شوهرت گفتن از تو سرتره یا بلعکس

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن