واقعا چرا بعضی ما ایرانیا اینجوریم ک تا دو تا زوج میبینیم میگیم تو از همسرت سر تری خوب بگید چی میشه طرف اعتماد به نفس به دست میاره ته تهش باعث شدید دلسرد شن واقعا وقتی دونفر باهم خوبن کاش اینکارارو نکنیم اگه عکس بزارم چقدر بعد میتونم پاک کنم؟
یادم افتاد به اون کاربری که با یه پسر گرجی نمیدونم یا تاجیکی نمیدونم کجایی دوست شده بود کلی عکس از هدایا و خود پسره گذاشته بود اییینقدر کاربرا اذیتش کردن که گفت دارم با گریه تایپ میکنم
حالا مثلا این پسرو از چشم من انداختین چی نصیبتون شد
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
آدم سنگ که نیست بالاخره اون حرفا روش اثر میذاره ی کابر همین جا بود میگفت عکس گذاشتم بهم گفتن شوهرت ...
بله آدم سنگ نیست و آدمه و آدم زبون داره عقل داره شعور داره،،،وقتی کسی رو برا زندگیت انتخاب کردی دیگه نباید بذاری هر کسی به هر عنوانی با حرفاش و اعمالش تو زندگیت تاثیر بذاره،،،هر چند آدمای ضعیف همیشه وا میدن و تهش ملتو نفرین میکنن
یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن