2777
2789
عنوان

بی فرهنگی بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 148 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف نپرسیده کی خوشگلتره یه عده هی مینویست توسرتری یا شوهرت سرتره 😐😑

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

کو کو کوکوسبزی

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

👀

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بیایین از خودمون شروع کنیم. یک بار یک فامیل اینو در مورد برادرم و نامزدش گفت. تو بازار دیده بودشون و اومد به مامان من گفت که پسرت از عروست سرتره. مامانم ناراحت شد بعد فهمیدم داداشم هم ناراحت شده. از اونموقع من به خودم قول دادم درباره هیچ زوجی نگم. تا الان رو حرفم موندم. مهم اون دوتا هستند که از هم خوششون اومده. اصطلاحا علف به دهن بزی شیرین اومده. من خودم بعد از اون خاطره که واسه برادرم بود و همیشه خانومش ناراحته دیگه به هیشکی نگفتم.