2821
2789
عنوان

میاین لطفا

174 بازدید | 11 پست

من و همسرم ازدواج دوممونه، تقریبا یک سالی میشه ازدواج کردیم ،تو نامزدی نموندیم عقد و عروسی باهم بود، جاریم بلافاصله بعد ما نامزد کردن ، هم سر دعوت کردن من و تنها دعوت کردن با همسرم،ولی اون با خانوادش و پدربزرگ مادربزرگش، هم کادو دادن برای ما سه تومن دادن اون ده تومن( پدر همسرم فوت شده، منظورم خونه مادرشوهرو خواهرشوهرامه)،الانم که شب یلدا همه براش کادو بردن،مادرشوهرم ظرفی که که برای اون خریده بود برای منم خریده بود،ولی فقط یکی از خواهرشوهرام(4تا دارم) یه کیف پول به من داد ولی برای اون کیف دستی گرفته بود ، حتی برادرشوهرمم که مجرده دوتا بافت براش خریده بود، خیلی اذیت میشم که منم تازه عروسم چرا انقدر فرق گذاشتن شاید بگین ازدواج دومته نباید سخت بگیری، ولی نمیدونم چرا انقدر به دلم سنگینی میکنه،امشب شب یلداش بود از مهمونی برگشتم یه فصل گریه کردم، بینشون احساس غریبی میکنم، اون هنوز نیومده کلی باهاشون صمیمی شده و رفت وامد خانوادگی دارن ومن تو جمع هاشون تنهام وهمش فک میکنم یه غریبه ام بین این ادما،،

منم بودم سرسنگین میشدم

منم جدا شدم اما جدا شدن من و به فرض ازدواج دومم به اونا چه که بخوان فرق بزارن

بدم اومد

اما تو نباید. ناراحت بشی احتمالا میزارن له حساب اینکه برای ازدواج اول همسرت این هزینه ها رو کردن ولی اون یکی دفعه اولشه و دلخور میشه ببینه هیچکس براش هزینه ای نکرده

یجورایی بده بستون خانوادگی

بعدشم خدا کنه آدم خوشبخت بشه خواهرم به کادوی مردم چه نیاز خدا کنه انقد خدا بهت بده دست پر همه جل بری حتی اونا که نفهمیدن تازه عروسی

برای حال خوب خودت تلاش کن این کادو ها که میبینی همش بده بستونه بماند که اوضاع اقتصادی هم بهم ریخته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بودم سرسنگین میشدممنم جدا شدم اما جدا شدن من و به فرض ازدواج دومم به اونا چه که بخوان فرق بزارن ...

بحث کادو نیس ،این فرق گذاشتنه اذیتم میکنه بعد هرمهونی خیلی تو فشار قرار میگیرم فقط با گریه اروم میشم ، شبم که کلا بی خواب میشم،خب دوست ندارم اینطوری باشه میخوام بی اهمیت باشه ولی نمیدونم باید چیکارکنم

اره خب ناراحتی هم داره ولی تا وقتی که برات مهمند سعی کن برات مهم نباشن اون وقت دیگه هیچیشون مهم نیس ...

چیکار کنم مهم نباشن ،همین مهمه

تازه باید به فکر پاگشا کردنش باشم چند وقت دیگه

عزیزم اگه از همسرت و ازدواجت راضی هستی همین کافیه برای چیزایی که اهمیت چندانی ندارند خودت ناراحت نکن

اره خداروشکر ،ولی خیلی ادم حساسی ام سر این مسائل خیلی اذیت میشم ،اللن از گریه و سردرد بی خواب شدم

بحث کادو نیس ،این فرق گذاشتنه اذیتم میکنه بعد هرمهونی خیلی تو فشار قرار میگیرم فقط با گریه اروم میشم ...

خوب لابد اون خودمونی امده جلو و اونطور جواب گرفته

رفتار ادمای متقابل انعکاس رفتار خودمونه

خوب لابد اون خودمونی امده جلو و اونطور جواب گرفته رفتار ادمای متقابل انعکاس رفتار خودمونه

تقصیر منه که از همون اول من و تنها دعوت کردن ولی اون با خانوادش ،منم اگه خانوادمو تحویل میگرفتن خودمونی میشدم ، البته الانم اصلا کم محلی نکردم یا ناراحتیمو به روشون نیاوردم

تقصیر منه که از همون اول من و تنها دعوت کردن ولی اون با خانوادش ،منم اگه خانوادمو تحویل میگرفتن خودم ...

اتفاقا هرجا دیدی اذیتی بی محلی کن متوجه بشن

ولی یجوری نباش که فک کنن نقطه ضعف پیدا کردن

2823
2791
2779
2792