2777
2789
عنوان

مادرشوهر

160 بازدید | 21 پست

خاله من مادرشوهرمه من اصلا اینا رو نمیشناختم قبل از اینکه عروسشون بشم حالا فهمیدم که این چه آدمیه قبل ازدواج فرشته بود و منم خواهرزاده عزیز حالا اون شده دیو و منم آدم بده همه چی تغییر کرده اصلا انگار نه انگار که من بچه خواهرشم هی جلو من میگه بزار اون عروسم بیاد براش فلان میکنم براش بهمان میکنم نمیگم چیزی برام کم گذاشتن نه اصلا هم تالار و هم عکاسی درجه یک و همه چی اما الان فهمیدم اصلا علاقه نداشتن من عروسشون بشم و به اصرار همسرم بوده که اومدن خونه ما منم شوهرمو عاشقانه دوست دارم ولی نمیخوام همش با مامانش دعوا کنم که...بالخره خالمه چیکار کنم باهاش چجوری بهش بفهمونم من برام همون خاله قبلیه یه عالمه دوسش دارم نمیخوام جایگاه عروس داشته باشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش بگو بگو من الان هم شما رو خالم حساب میکنم بازم مثل قبل دوستون دارم شاید خجالت بکشه

فایده ای نداره صد بار بهش گفتم ولی اون میگه من تو رو عروس میدونم دیگه

خوب عزیزم مشکل چیه الان ؟ چون به اصرار همسر اومدن خواستگاری دیو هستند؟؟ 

مشکلم این نیست من که هیچ مشکلی باهاشون ندارم اونا منو اضافه میدونن میگن در حد هم نیستیم

بهتر قدیمیا راست گفتن که هر کی عروس خاله شه بسوزه و جزغاله شه

نمیدونم والا آخه خاله من خوبه بازم معلوم نیست تو مقام مادرشوهر چی میشد

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنیدانشالله حاجت روابشین🧡

جنس ما زن ها بده کافیه یکم زورمون بچربه گند میزنیم به زندگی هم یکی میشه مادرشوهر یکی میشه خواهرشوهر جاری هوو و هزارتا فتنه دیگه ازماست که برماست توهم بگو بهترین کارها واسش یکن بمن چه فکرنکنه حسودی میکنه همینکه شوهرخوبی دهری و دوستش داری خداروشکر کن 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز