2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست
اره گفتن هزار بار

شوهرت هیچی نمیگه؟

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
من ۶ ساله عروسشم همش هینکارو کردم محبت و محبت و محبت

خب پس اگه اینطوره قبول کن که اوضاع همینه و قرار نیست تغییر کنه

با همسرت خوب باش و سعی کن روابطت رو با خالت کمتر کنی که بحث پیش نیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جنس ما زن ها بده کافیه یکم زورمون بچربه گند میزنیم به زندگی هم یکی میشه مادرشوهر یکی میشه خواهرشوهر ...

من که به خدا بهش گفتم آره خاله جون با هزار آرزو میاد تو خونه همسر براش همه کاری بکنید زمونه تغییر کرده 

بعد رفته به شوهرم گفته بهم طعنه زده که برای خودش هیچکاری نکردیم

اره گفتن هزار بار

خوب عجیبه اگر هیچ مسئله ای پیش نیومده و ایشون ناگهان اینطور بگن .. 

کمی فاصله بگیر اما با بهانه ی درست و منطقی مثلاً ادامه ی تحصیل ،سرکار رفتن ،کلاسهای مختلف .. اینطوری خود به خود به دلیل مشغله ی شما بین دیدارها فاصله میوفته .. ایشون رو به چشم همون خاله ی سابق ببین و خواهر زاده باقی بمون ..همون‌طور مثل قبل رفتار کن .  به خودت ،همسرتذو آرامش زندگیت توجه کن ..

خوب عجیبه اگر هیچ مسئله ای پیش نیومده و ایشون ناگهان اینطور بگن ..  کمی فاصله بگیر اما با بهان ...

همین کارو میکنم ولی اگار روزش شب نمیشه اگه یه روز به من زنگ نزنه و سیخ و طعنه نزنه😑

خطتت عوض کن بگو گوشیت دزدیدن و فعلا نمیخای موبایل داشته باشی تلفن خونه هم قطع کن راحت صدای نحسش نشنوی من بدبخت چی بگم که باهمچین افریطه ای خزاربرابر بدتر ازمال تو دهرم یکجا زندگی میکنم همراه با یک خواهرشوهر سلیطه 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست