2789
عنوان

عذاب وجدان

125 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها خوبین ببینید من 16 سالمه تو یک برنامه که بازی و اینا داره من برادر ندارم و مذهبی هستم ولی خب یک پسری 15 ساله کلاس نهمه ما باهم کم صحبت میکردیم که گفتم به عنوان داداشم باشه بعد بهم میگه زندگیم خواهرم دوستم همه کسم خیلی خیلی وابسته شده فکر کنم 4 روزه باهاش حرف میزنم 

من دیشب تو اينترنت راجتگب صحبت با نامحرم خوندم و تصمیم گرفتم باهاش صحبت نکنم چون نمیخوام مشکلی به وجود بیاد باعث بشه دور بشیم نمیخوام صدمه ببنیه من بهش گفتم بعد امروز گفتم منو ببخش اون گفت نمیبخشم وابستم کردی اولین نفری بودی که وابستت شدم الان من عذاب وجدان گرفتم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولش کن دیووونه ای اون ی چیزی گفته پسر ۱۵ساله از وابستگی چ میفهمه

بهم میگه تو میگفتی دوست دارم ببین بهم میگفت دوست دارم زندگیم منم میگفتم دوست دارم داداش بعد میگه تو وابستم کردی دلمو شکوندی نمیبخشمت

اینکه اون ادم حساسی ه و نمیتونه جدا شدن رو هندل کنه تقصیر تربیت خانواده و خودشه نه تو

دقیقا 

خواهرم نداره ولی میدونم وابسته شده ولی میگم مگه ب

میشه تو چهار وز با اینکه حتی صدامم نشنفته عادت کرده باهم

گلم

خیلی ازت بزرگتر نیستم اما اگر خودتو حریمت رو دوس داری به حرفام که از تجربه ام میاد گوش کن

یک)این کلمه های «اولین» رو پسرا به همه دخترا میگن

دو) شما که روحیه مذهبی داری اگر بیشتر به این ارتباط ادامه بدی قطعا از نظر عاطفی ضربه میخوری

بعدشم؛ اینکه میگی داداشم باشه درواقع داری خودتو گول میزنی این داداش بودن فوقش یه ماه طول بکشه بعدش وارد راهی میشی که برمیگردی نگاه میکنی ب پشت سرت میبینی هیچکدومش رو اگر حداقل۳-۴ سال بزرگتر بودی انجام نمیدادی

مراقب دلت باش

_و جوان هایی که پیر شدن قلب هایشان را به چشم دیدند.

دقیقا  خواهرم نداره ولی میدونم وابسته شده ولی میگم مگه ب میشه تو چهار وز با اینکه حتی صدامم ن ...

من ازین ادما دیدم 

اره واقعا وابسته شده کلا شخصیتشون اینجوریه که زود وابسته‌ میشه 

احتمالا محبت مادر ندیده

بشین گلم پای درسات موقع امتحانات هست به وابستگی اون هم فک نکن از شما من خواهش میکنم 

دقیقا خوشحال بودم از امتحان امروزم که خیلی خوب دادم سال دیگه کنکور دارم بعد من حالم خیلی بد شد داره اینارو میگه