2777
2789
عنوان

دیشب دوساعت تمام از دست بچم گریه کردم😖😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 92 پست
بچم مریض شد با هزار خواهش بردش دکتر اما بچه بد قلقم دارو نمیخوره من اول با کلی بازی و پیشنهادهایی ک ...

تهدید لازم نیست با بچه حرف بزن که اگه اینو بخوری خوب میشی و دردت کم میشه میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا موافقم. مرد نرمال نمیره دنبال ۱۰_۲۰ سال کوچکتر از خودش. اگه زن رو به عنوان شریک زندگی ببینه و ...

درسته موافقم حالا پیش میاد که طرف فقط بهش معرفی شده فکر میکرده سنش ۱۸ باشه ولی باز بدون تحقیق که نباید بره

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خداصبرت بده خاهر.کلا مرد خسیس زهره عوض بشو هم نیستن

من فقط میخواستم آنقدر نامرد و نفهم و بدجنس و بداخلاق نباشه فقط کمی دوسم داشته باشه😞

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
درسته که یه بخشی از ازدواج شانسه ولی دلیل نمیشه آدم تو سن کم ازدواج کنه

سن ازدواج دلیل نمیخواد !! هر کسی با توجه ب شرایطش باید ببینه و انتخاب کنه

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹

اخیی🥺اسی فدات شم خیلی گناه داری 

برات دعا میکنم 

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

گریه کردم و هی تمام خاطرات بد جلو روم اومد و هی بیشتر گریه کردم گلوم ازش ت اینهمه بغض جمع شده درد میکرد یاد روزهایی ک مریض میشدم ی دکتر منو نمی‌برد میبرد می‌داشت خونه پدرم تا اونا ببرم آنقدر براش بی ارزشم😞

رفتیم دکتر مارو گذاشته رفته به کاراش برسه حالا بچم میگه آب می‌خوام ده تومن تو جیبم نداشتم ی آب بخرم آنقدر من بدبختم😞😞😞

گریه کردم و هی تمام خاطرات بد جلو روم اومد و هی بیشتر گریه کردم گلوم ازش ت اینهمه بغض جمع شده درد می ...

تو خانواده پدری یه نفر نبود برگرده بگه این چه کاریه؟ خوشی هاتو کردی مریض شدنی میاری پسش میدی؟؟؟! یه نفر باید میزد تو دهنش 

یه خانم مستقل و قوی