2777
2789

بیست و سه سالمه نه ساله ازدواج کردم از نظر بعضیا زوده ولی ب نظر من نه اگر مرد خوب نصیب آدم بشه هیچوقت زود نیست اما قسمت من این نبود یه مرد ظالم اومد تو سرنوشتم آنقدر منو زجر داده هروز میگم خدایا دیگه بسه تموم کن من نمی‌خوام این دنیارو دیگه😞وقتی خونه هست نیاید ظرف بشورم میگه شیر رو زیاد باز گذاشتی بچرو نباید حموم کنم میگه چرا تو حموم گریه کرد چرا بخاری برقی تو حموم روشن کردی پول برق میاد اگر سالی یک بار برم خرید با این مردک نمیرم چون میگه فقط لباس ارزون بخر با مادرم میرم حتی اگر پول کم بیارم از پس اندازم خرج میکنم تا خوب بخرم الان بقیشو میگم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

خداصبرت بده خاهر.کلا مرد خسیس زهره عوض بشو هم نیستن

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بخاری برقی تو حموم خطرناکه مواظب باش

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

وقتی میگم مخالف کودک همسری این یه دلیل خیلی کوچیکه حتی اگر مرد خوبیم باشه قبول ندارم مرد خوب نمیره سراغ بچه

ببخشید اسی اینا رو رک گفتم تا چشم یه عده باز بشه اشتباه ماهارو نکنن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچم مریض شد با هزار خواهش بردش دکتر اما بچه بد قلقم دارو نمیخوره من اول با کلی بازی و پیشنهادهایی ک دوست داره می‌خوام راضیش کنم ب خوردن اما وقتی هیچ جوره حتی تو خاب نمیخوره ی تهدید کوچولو میکنم اینم می‌ترسه میخوره این ترس بهتره ک از مریضی جون بده و بلای بدتری سرش بیاد خلاصه باید شوهرم نباشه ک من ب خوردش بدم دیشب خونه بود بچمم پشتش گرم ب این نامرد نخورد ک نخورد خواستم آنقدر التماسش کردم آخر گریم گرفت از اینهمه بدبختی

خدا کمکت کنه. بازم صبرت خوبه. من نمیتونستم. همون اول یه دعوا راه مینداختم یا درستش میکردم یا جدا میش ...

این صبر ازونجایی میاد ک من هیچ چاره ای جز زندگی با این مردک عوضی ندارم

۱۴ ساله اخه مرد خوب و بد رو مگه تشخیص میده که میگی، اگه مرد خوب باشه ازدواج زود خوبه

مگه ۳۰ یا حتی ۴۰ ساله تشخیص میده !!! هیچوقت ادما خوده واقعیشونو تو معرض دید نمیذارن ! هستن مردایی ک بعد یکسال زندگی مشترک اخلاق واقعیشونو رو میکن !! ازدواج تو هر سنی فقط شانسه و بس !!!

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
مگه ۳۰ یا حتی ۴۰ ساله تشخیص میده !!! هیچوقت ادما خوده واقعیشونو تو معرض دید نمیذارن ! هستن مردایی ک ...

درسته که یه بخشی از ازدواج شانسه ولی دلیل نمیشه آدم تو سن کم ازدواج کنه

وقتی میگم مخالف کودک همسری این یه دلیل خیلی کوچیکه حتی اگر مرد خوبیم باشه قبول ندارم مرد خوب نمیره س ...

دقیقا موافقم. مرد نرمال نمیره دنبال ۱۰_۲۰ سال کوچکتر از خودش. اگه زن رو به عنوان شریک زندگی ببینه و به چشم برده و نوکر نبینه ترجیح میده حدودای سن خودش باشه. اگه بخواد ازش بیگاری بکشه میره سراغ یه دختر خیلی کم سن تر از خودش که دستشم جایی بند نیست . تحصیلات و درآمدی هم نداره. 

یه خانم مستقل و قوی 

هی اشکام اومد گفتم خدایا ی اختیار بچه خودمو ندارم اختیار هیچکسو ندارم خودش مدام سر بچه داد میزنه و فحشش میده اما اگر من ی داد کوچیک سر بچه بزنم یا ناخواسته کاری کنم بچم گریه کنه هزار فحش بدو بیراه منو میده😞😞😞😞