بیست و سه سالمه نه ساله ازدواج کردم از نظر بعضیا زوده ولی ب نظر من نه اگر مرد خوب نصیب آدم بشه هیچوقت زود نیست اما قسمت من این نبود یه مرد ظالم اومد تو سرنوشتم آنقدر منو زجر داده هروز میگم خدایا دیگه بسه تموم کن من نمیخوام این دنیارو دیگه😞وقتی خونه هست نیاید ظرف بشورم میگه شیر رو زیاد باز گذاشتی بچرو نباید حموم کنم میگه چرا تو حموم گریه کرد چرا بخاری برقی تو حموم روشن کردی پول برق میاد اگر سالی یک بار برم خرید با این مردک نمیرم چون میگه فقط لباس ارزون بخر با مادرم میرم حتی اگر پول کم بیارم از پس اندازم خرج میکنم تا خوب بخرم الان بقیشو میگم
الان اصلا بخش خسیسیش نیست میدونم درمان نداره بحس اینهمه ظلمی که بهم کرد و میکنه من از خدا بی خبر ک باهاش ازدواج کردم باهازل تا آرزوهای قشنگ که حالا فقط میخوام بمیرم همین دیگه هیچی نمیخوام
مگه ۳۰ یا حتی ۴۰ ساله تشخیص میده !!! هیچوقت ادما خوده واقعیشونو تو معرض دید نمیذارن ! هستن مردایی ک ...
درسته ولی ادم تو ۳۰ یا ۴۰ سالگی طعم تلخ زندگی رو بچشه بهتر از ۱۴ سالس
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
دیشب به این فکر کردم گفتم حاضرم ب یکی ده ملیون بدم بیاد منو بکشه تا خودکشی نکنم یا کاش ی تراکتور یهو بیاد از روم رد بشه تا له شم یا آخرین راه قرص های بخرم رو چندتا بخورم تا روزی ک بگم امروز روز اخرته🙁
نظر خودمم همینه اما ب شرطی آدم گرفتار ی ظالم نشه ک اگر سی سالتم باشه وضع همینه
عزیزم ۳۰ سالگی ادم این تجربه هارو کمه بهتر از ۱۴ سالگیه با دنیای رنگی بچگونه
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
سن ازدواج دلیل نمیخواد !! هر کسی با توجه ب شرایطش باید ببینه و انتخاب کنه
زیر ۱۸ چجوری میتونه با توجه به شرایطش انتخاب کنه؟
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*