بیست و سه سالمه نه ساله ازدواج کردم از نظر بعضیا زوده ولی ب نظر من نه اگر مرد خوب نصیب آدم بشه هیچوقت زود نیست اما قسمت من این نبود یه مرد ظالم اومد تو سرنوشتم آنقدر منو زجر داده هروز میگم خدایا دیگه بسه تموم کن من نمیخوام این دنیارو دیگه😞وقتی خونه هست نیاید ظرف بشورم میگه شیر رو زیاد باز گذاشتی بچرو نباید حموم کنم میگه چرا تو حموم گریه کرد چرا بخاری برقی تو حموم روشن کردی پول برق میاد اگر سالی یک بار برم خرید با این مردک نمیرم چون میگه فقط لباس ارزون بخر با مادرم میرم حتی اگر پول کم بیارم از پس اندازم خرج میکنم تا خوب بخرم الان بقیشو میگم
پناه بر خدا شوهر کردن انقدرا هم حیاتی نیست عزیزم که از کودکی پاره تنمون رو بندازیم جلو تا فرصت هاش ...
حالا چون ازدواج کردی داره انقد پر میری !! ببینم تو این سن اگ طلاقت داد و دیگه ب هر دلیلی شرایط و موقعیت ازدواجت جور نشد و برا همیشه تنها موندی اونوقت اگ بازم نظرت همین بود درستع !
با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
مرسی ک یک نفر بالاخره درک داشت👍 همچین میگن انگار اونایی ک سن بالا لزدواج کردن همه خوشبختن
بخدا ما تو فامیلمون داشتیم که دختر ۱۴ ساله یحور زندگی چرخوند که همه انگشت به دهن موندن بعد خاله خود من با تحصیلات عالیه و هزار دبدبه کبکبه نتونست بعد سه بار ازدواج یه ازدواج موفق داشته باشه ۳۲ سالگی ازدواج کرد طلاق گرفت ۳۵ سالکی ازدواج کرد طلاق گرفت ۴۰ سالگی ازدواج کرد بازم طلاق گرفت سه تا شوهراشم خوب بودن خاله منم اخلاقش خوبه ولی چون یه سری چیزا باید از اول باهم اوخت بشه نتونستن باهم بسازن نمیدونم متوجه میشین یا نه ولی بنظر من مهم سن عقله نه سن شناسنامه