2777
2789
عنوان

دیشب دوساعت تمام از دست بچم گریه کردم😖😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 92 پست
پناه بر خدا شوهر کردن انقدرا هم حیاتی نیست عزیزم که از کودکی پاره تنمون رو بندازیم جلو تا فرصت هاش ...

حالا چون ازدواج کردی داره انقد پر میری !! ببینم تو این سن اگ طلاقت داد و دیگه ب هر دلیلی شرایط و موقعیت ازدواجت جور نشد و برا همیشه تنها موندی اونوقت اگ بازم نظرت همین بود درستع ! 

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
ینی سن کم تجربه طلاق و جداییم داشته باشه؟واقعا دوس ندارم باهاتون تبادل نظر کنم

هه!! وقتی متوجه نمیشید چرا بحث میکنید !! وقتی نمیخوایید با کسی تبادل نظر داصته باشید چرا ریپلای میکنید !! خودتونم نمیدونید چی میخواید تکلیفتو اول با خودتون مشخص کنید .. ریپ نزن .. بای

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ک یک نفر بالاخره درک داشت👍 همچین میگن انگار اونایی ک سن بالا لزدواج کردن همه خوشبختن

بخدا ما تو فامیلمون داشتیم که دختر ۱۴ ساله یحور زندگی چرخوند که همه انگشت به دهن موندن بعد خاله خود من با تحصیلات عالیه و هزار دبدبه کبکبه نتونست بعد سه بار ازدواج یه ازدواج موفق داشته باشه ۳۲ سالگی ازدواج کرد طلاق گرفت ۳۵ سالکی ازدواج کرد طلاق گرفت ۴۰ سالگی ازدواج کرد بازم طلاق گرفت سه تا شوهراشم خوب بودن خاله منم اخلاقش خوبه ولی چون یه سری چیزا باید از اول باهم اوخت بشه نتونستن باهم بسازن نمیدونم متوجه میشین یا نه ولی بنظر من  مهم سن عقله نه سن شناسنامه