2777
2789

خوشا به سعادتت که ساز سخت و یاد گرفتی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام 

من خیلی دوست دارم ویولن یاد بگیرم 

خریدش هزینه زیادی داره ؟ و اینکه راسته جزو سخت ترین ساز هاست ؟ 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

بعد از چن سال تونستی عالی بنوازی؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

سلام  من خیلی دوست دارم ویولن یاد بگیرم  خریدش هزینه زیادی داره ؟ و اینکه راسته جزو سخت ...

سلام 

بستگی به بودجه شما داره ویولن مبتدی دست دوم توی سایت دیوار ۲ میلیون هم هست 

نه ساز سختی نیست و هرچقدر میگذره بیشتر علاقه مند میشید فقط نسبت به بقیه ساز ها یادگیری زمانبری داره

موزیک  اخرین بازمانده موهیکانها

ساخته ی موریکونه ، اولش که ویولن هست ، وسطهای اهنگ که خیلی حماسی و باشکوه میشه میدونید کدوم ساز هست؟؟

میدونم ترکیبی هست ولی اون صدای اصلی ماله کدوم سازه؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم