2777
2789
عنوان

مادرای با تجربه(وابستگی بچه)

251 بازدید | 22 پست

مادرا به کمکتون نیاز دارم 

پسرم یه سالشه و شدید از اینکه یه جا باشه در و ببندن میترسه و ناراحت میشه مثلا تو اتاق باشه یا حتی سرویس که بری و در و ببندی این میاد پست در مثل ابر بهار اشک می‌ریزه ..

جدای از اینا به پدرش خیلی وابسته شده یعنی اگه روزی ده بار پدرش برهبیرون  و بیاد و رفت وآمد داشته باشه این هر ده بار و پشت سرش گریه می‌کنه چند بار محل ندادم به گریه هاش گفتم شاید درست شه اما همین طور می ایسته پشت در و گریه ، هم من اذیتم هم پدرش 

چیکار کنم؟؟؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ای جااااانم

اسی تجربه و علتشو ندارم راهنماییت کنم.اگ امکانش داری با مشاور حتما صحبت کن

فقط میدونم موقعی ک گریه میکنه حتما بغلش کن و بهش آرامش بده نوازشش کن و باهاش حرف بزن ک بابا کار داره اما زودی میاد پیشمون و مشغول کن

ای جااااانم اسی تجربه و علتشو ندارم راهنماییت کنم.اگ امکانش داری با مشاور حتما صحبت کن فقط میدونم ...

ممنون که شرکت کردید

اما خب  یه بار دوبار نیس فک کن محل کار شوهرم همینجاست رفت و آمداش زیاده بعد من هرسری باید این و اروم کنم و بغل کنم و گریه شدید کنه و...

اوففففف

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اضطراب جدایی داره پسر منم همین بود بزرگ تر بشه بهتر میشه مشاور به من گفت اصلا تنهاش نذار و نذار فکر کنه نیری چون این دوره بچه ها می‌فهمن چیز ها ثابت نیستن و ممکنه نباشن و استرس میگیرن مامانشون ممکنه نباشه پسر من از ۱۸ ماهگی خیلی بهتر شد باهاش دالی موشه بازی کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم اضطراب جدایی داره پسر منم همین بود بزرگ تر بشه بهتر میشه مشاور به من گفت اصلا تنهاش نذار و نذا ...

ممنون از نظرتون

یعنی پشت سر  پدرش که گریه می‌کنه فک میکنه پدرش نیست ؟؟

من فک می‌کنم بد عادت شده و مزه بیرون  به مذاقش خوش اومده

اصلا به پدرش خیلی وابستس  تو خونه هم که هست دوس داره  یه سره بره بغلش و تکون نخوره از پیشش بابلش

مثل پسر منه.باباش میرف سرکار انقدر گریه میکزد دیوانه میشدم.یا شبها تو خواب راه میافتاد کنار باباش می خابید.شدید ترسو بود از اطرافیان میترسید میخاستن بغلش کنن ولی

بزرگتر شد خودش بهتر شد.

البته الان پسرم 4و نیم سالشه و خیلی خوب شده.

وابستگی ها و ترس هاش رفتن.حتی از بچهای معمولی هم بهتر شده .خودش تنهایی باشگاه میره دو ساعت و تنها تو اتاقش میخابه و.‌‌..

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ممنون از نظرتون یعنی پشت سر  پدرش که گریه می‌کنه فک میکنه پدرش نیست ؟؟ من فک می‌کنم بد عادت ش ...

دقیقاهمینه این یه دوره از رشد بچه است اینکه متوجه میشه مادر و پدر و اطرافیان ثابت نیستن و ممکنه برن به مرور بزرگتر بشه خوب میشه باهاش دالی موشه زیاد بازی کنید مدام بهش اطمینان بدین که همیشه کنارش میمونین اگر هم برین زود میاین

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مثل پسر منه.باباش میرف سرکار انقدر گریه میکزد دیوانه میشدم.یا شبها تو خواب راه میافتاد کنار باباش می ...

خدا برات حفظش کنه

اما تنها چطور باشگاه میره؟؟ به اطرافیانش اعتماد داری؟؟ 

همه بچه‌ها همینطوری هستن، هنوز به این درک نرسیدن که مثلا اگر یکی رفت توی اتاق درُ بست، دوباره از اتاق میاد بیرون، فکر میکنن چون نمیتونن ببیننش، پس دیگه وجود نداره... 

اگر دقت کرده باشین، موقع قایم باشک بازی هم همینه، فکر میکنن اگر برن یه جایی که نتونن شما رو ببینن، پس شما هم نمیتونید اونا رو ببینید و پیدا کنید! 

به مرور زمان درست میشه.

دقیقاهمینه این یه دوره از رشد بچه است اینکه متوجه میشه مادر و پدر و اطرافیان ثابت نیستن و ممکنه برن ...

چه جوری اطمینان بدم؟؟ با صحبت؟؟؟؟

خدا برا حفظش کنه اما تنها چطور باشگاه میره؟؟ به اطرافیانش اعتماد داری؟؟ 

باباش با ماشین میرسونتشباشگاه.برمیگرده بعد دوساعت دوباره میره دنبالش.اونجا برای خودش دوست هم پیدا کرده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اره من همش میگم بهش مامان همیشه پیشت میمونه من همیشه کنارتم باباش هم همینطور اینا رو میگفت 

باباش با ماشین میرسونتشباشگاه.برمیگرده بعد دوساعت دوباره میره دنبالش.اونجا برای خودش دوست هم پیدا کر ...

اهان اگه اعتماد داری به اطدافیانش خوبه 

چون دوره خراب شده میگم

خدا برات حفظش کنه قدر سلامتیش و بدن.

ببین من اوایل ‌که خیلی پشت سر باباش گریه میکرد وقتی بی‌تابی میکرد تماس تصویری میگرفتم چند دقیقه باباش رو میدید خیالش راحت میشد بعد هروقت دلش تنگ میشد گوشی منو می‌آورد میداد میگفت بابا 😄

اره من همش میگم بهش مامان همیشه پیشت میمونه من همیشه کنارتم باباش هم همینطور اینا رو میگفت 

بچه یه ساله میفهمه اینا رو؟؟؟