2777
2789
عنوان

مادرای با تجربه(وابستگی بچه)

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست
بچه یه ساله میفهمه اینا رو؟؟؟

اره کاملا میفهمه فقط نمیتونه حرف بزنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین من اوایل ‌که خیلی پشت سر باباش گریه میکرد وقتی بی‌تابی میکرد تماس تصویری میگرفتم چند دقیقه ...

عزیزم

اخه خب گلم کار ما یه بار دوبار نیس شوهرم شاید روزی ده بار شایدم بیشتربره و بیاد

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کاملا میفهمه فقط نمیتونه حرف بزنه

چه جالب 

معنای قید همیشه رو متوجه میشه بچه.

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
همه بچه‌ها همینطوری هستن، هنوز به این درک نرسیدن که مثلا اگر یکی رفت توی اتاق درُ بست، دوباره از اتا ...

مرسی عزیز

فقط اون دسشویی رفتن و من چیکا کنم؟ هیج جوره راضی نمیشه بمونه پشت در صداش کل ساختمون و برمی داره لازم باشه یه ربع گریه می‌کنه

چه جالب  معنای قید همیشه رو متوجه میشه بچه.

اره حالا بزرگ تر بشه بیشتر هم میفهمه مثلا پسر من ۲۰ ماهشه میگم بمون مثلا پیش مامان بزرگ خوراکی بخورین تا من بیام یا تا یکم بازی کنی میام 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنون که شرکت کردید اما خب  یه بار دوبار نیس فک کن محل کار شوهرم همینجاست رفت و آمداش زیاده بع ...

سخته عزیزم شرایطت کاملا قابل درک هست.

اما چاره ای نیست.من خودم با اینکه سنم زیاده بازم مواقع گریه دوس دارم ی آغوش گرم من و پذیرا باشه دیگه اون ک کوچولوعه

مرسی عزیز فقط اون دسشویی رفتن و من چیکا کنم؟ هیج جوره راضی نمیشه بمونه پشت در صداش کل ساختمون و برم ...

مگه دستشویی رفتن چقدر طول میکشه؟ بیشتر از پنج دقیقه؟ براش یه کلیپ کوتاه بذار، بگو تا این تموم بشه، من برمیگردم. وقتی هم رفتی و برگشتی، تأکید کن که دیدی چقدر زود اومدم ؟ من که پسر قشنگمو تنها نمیذارم، من همیشه مواظبت هستم، پیشت میمونم. اگر هم یه وقت برم جایی، زود زود برمیگردم. هر بار هم تکرار کن. خسته نشو و بداخلاقی هم نکن. بلاخره ملکه ذهنش میشه.

مگه دستشویی رفتن چقدر طول میکشه؟ بیشتر از پنج دقیقه؟ براش یه کلیپ کوتاه بذار، بگو تا این تموم بشه، م ...

بعید می دونم قبول کنه 

چون وقتی پدرش میره و من میرم بغلش میکنم بازم اروم نمیشه میگه در و باز کن برم داخل تا در و باز نکنه راهش نده اروم نمیشه🤐