2777
2789
عنوان

رابطه سمی :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15053 بازدید | 303 پست

هیچی گذشت هر روز دعوا هر روز مشاجره تا اینکه عصبی شدم معدم عصبی شد نمیدونستم چیکار کنم هر چی مخوردم حالم بد میشد بردنم دکتر گف واس عصب بدنشه اونجا با ی اقایی اشنا شدم روانپزشک بود گف بیا با کلی بحث دعوا واس همسرمم وقت گرفتم رفتیم اونجا خلاصه بگم خسته کننده نشع رفتیم اونجا وقت گرفتیم  مشکلات همسرم گفتم و همسرم عصبانیتش کنترل میکرد همه چیز خوب بود عالی بدد تا اینکه بهش گفتن مگ مریضی دیوته ای میری دکتر نباید بری ول کرد دوباره روز از نو روزی از نو

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر تموم یا مونده تند تند تایپ کن بزار همش رو

مونده عزززم همسرم خونمون شب اینجاس میترسم ببینه دعوا کنه😐💔

قربونت بشم اعصابت خورد نکن شاهنامه تهش خوشه:) 

اره آدمی که لیاقت نداره را نباید خودت خار کنی تو مطمنم قوی هستی ،شجاعی ،عاقلی ،ترسو نیستی که عیب خودت بچسبونی به یکی دیگه ..تو تلاش کن فقط عاقلانه با سیاست خوشباش بده خودت بالا بکش مواظب باش ناخواسته حامله نشی هرشب قرص بخور بدون اینکه بهش بگی مرتب که حامله نشی اگه هم یشب فراموش کردی رابطه داشتی قرص اورژانسی بخور خودت بدبخت نکنی بچه بیاد دیگه همه چی تمومه

اسی چرا هی میگی میترسم_تاکی میخوای بترسی, داد یکبار شیون هم یکبار, از خانواده و همسرت خیلی خوشم نیومد نمیدونم چرا انقدر ظلم بهت میکنن ولی یکبار برای همیشه گربه رو دم حجله بکش_هرچی شما سر خم کنی بیشتر سوارت میشن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

ی مدت گذشت دیگ منم سرد شده بودم حصله رابطه نداشتم تا ی روز اومد صدام کرد گف میدونی من خستم ت خونمون همش ت سری خور بودم از ۱۰ سالگی کار کردم و‌... ی چیزایی گف ک خودمم باهاش نشستم گریه کردم ی وقتایی ادما ی سختیایی میکشن ک هیچکس نمیدونه اونم از سختی های من نمیدونست منم واسش گفتم قول دادیم بهم هم درک کنیم کنار هم باشیم گف خیلی دوستم داره میترسه از پیشش برم :) بین اون همه دغدغه اعصاب خوردی ی کور سوی امیدی انگار داشت بهم چشمک میزد قبول کردم بازم دعوا یود ولی کمتر شده بود از این بابت خیالم راحت بود 

ی شب خوننمون خواب بود شب بود ساعت ۲ اینا با ترس بیدارم کرد شروع کرد گریه کردن من تعجب کرده بودم و نمیدونستم چیکار کنم ی مرد ۳۵ ساله نشسته جلوم مث بچه ها گریه میکنه گفتم چی شده گف میترسم بغلش کردم ارومش کردم ت بغلم خوابید تا صب بیدار موندم بالا سرش خوابش برام تعریف کرد میگفت ی سری روح دنبالم میدوئن بعد من میندازن توی ی حفره سفیدبدون در ک نمتونم فرار کنم میگفت این خواب تا الان چند بار دیده

اره آدمی که لیاقت نداره را نباید خودت خار کنی تو مطمنم قوی هستی ،شجاعی ،عاقلی ،ترسو نیستی که عیب خود ...

🙂🥺ادامه تای بخون عزیزم:)

اسی چرا هی میگی میترسم_تاکی میخوای بترسی, داد یکبار شیون هم یکبار, از خانواده و همسرت خیلی خوشم نیوم ...

خانوادم نمیدونم ولی مطمعنم نظرت در مورد همسرم عوض میشه:)))

ی مدت گذشت دیگ منم سرد شده بودم حصله رابطه نداشتم تا ی روز اومد صدام کرد گف میدونی من خستم ت خونمون ...

مشکل همسرت و خانوادت اینه که به حرف مردم خیلی اهمیت می‌دن):

تو هم تا اینجا واقعا تموم سعی خودتو کردی و تا اینجا موفق بودی؛ اگه اشتباهی کردی هم می‌تونی جبرانش کنی...

ریز ریز درساتو بخون و کنکور بده، برو کار کن و پس انداز کن ، بعدشم جمع کن برو یه شهر دیگه... به درک اگه کسی دیگه نخواست باهات ازدواج کنه، تو خودت برای خودت کافی‌ای... حالا هم که همسرت می‌گه دوستت داره..به نظر من که کنارش نمون ولی اگه می‌خوای کنارش بمونی بهش بگو اول خودشو درمان کنه(:::

خانوادم نمیدونم ولی مطمعنم نظرت در مورد همسرم عوض میشه:)))

الان یعنی همسرتو دوس داری؟یعنیچی؟

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

خیلی جدی نگرفتم خوابو تا گذشت این موضوع مطرح کردم با روانپزشکم گف اول ی راهی امتحان کن ج نداد من ی سری قرص بهت میدم گفتم بش ی ادرس بهم داد برای ی دعا نویس بود تعریف کردم گف روحش گرفتن محصور کردن باید بیارش گفتم من بهش بگم سر من میبره اومدم اینجا تورو خدا خودتون ی کاری کنید گف میخوام مطمعن بشم گفتم چجوری گف حتما باید بیارش رفتم بهش گفتم یکی هس ی کاری میکنه دیگ اون خواب نبینی اینا گف کی هس پیچوندم تاداین ک راضی شد بیاد بردمش گف بخواب ی دعایی خوند دفعه اولی ک خوند اتفاقی نیفتاد گفتم چیه گف این دعا وقتی میخونم باید طرفم خوابش ببره ی لحظه شک الکی بودن این حرفا ت دلم افتاد