2777
2789
عنوان

رابطه سمی :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15053 بازدید | 303 پست

اره بچ ها داشتم میگفتم من نمیتونم ثابت کنم ک دروغ میگم یا ن ولی دلم اروم میشه با یکی دردل کردم:) ی تای هم شاید بزارم خرید عقدم نشونتون بدم:) البته خیلی مفصل نبود 

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خلاصه گذشت هر شب هر شب رابطه هر روز مجبور بودم قرص اضطراری مصرف کنم تا حالت تهوع گرفتم ت ماشین داشتیم میرفتیم خونه پدر شوهرم بهش گفتم حالت تهوع دارم شروع کرد داد بزنه ک ابروم بردی مگ بهت نگقتم قرص هارو مصرف کن فلان کن بیثار کن گفتم بابا من خوردم چیکار کنیم الان رفتیم دکتر ی بیبی چک گرفتیم منفی بود فشارم افتادا بود لرزش دس داشتم ی سرم بهم زدن رفتم خونه نزدیک های تولدم بود( بچ ها عکس کیکم بعدش میزارم) زنگش زدم گفتم میشه ی تولد واسم بگیری عکس بگیریم یادگاری داشته باشم پشت گوشی گف مگ ت نمیفهمی من دارم‌خونه میسازم قسط میدم ندارم خرج ت کنم خیلی بهم برخورد من کیک دوستم میخواست واسم درس کنه و هیچ مبلغی ازم نمیگرفت  عکاسم ک دوسم بود و باغی هم ک میخواستیم بریم باغ عمه شوهرم بود 

توراخدا درس بخون لاقل مستقل بشی بتونی از همشون جدا بشی دلم گرفت برات اعصابم خورد خودت بکش بالا سیاست ...

قربونت بشم اعصابت خورد نکن شاهنامه تهش خوشه:) 

عزیزم توهم زرنگی کن بگو میبخشم از شرت خلاص میشم اشغال 

گفتم بهش گف تا من نخوام‌نمیتونی ببخشی میگم من میخوام مهریشو بدم میخواد چیکار کنه؟

چرا حس کردم اینا ساخته و پرداخته ذهن استارتره 😑 یذره غیرواقعیه شبیه رمانا شد :/ 

ن واقعی میتونم از لحظه ب لحظه اش عکس بزارم

چراااا مگه نگفتی پدرت خوبه نسبت به اونیکیاااا؟ 

اره بابام خیلی مهربونه ولی ی وقتایی واقها لج میکنه الان میگ من پول ندرم جهزیه بخرم

نکنی همچینااااااا، اصلا آدم حسابش. چه برسه بچه‌هاشو نگه‌داری.  اصلاًام خجالت نکش، گفت نگه‌دار ...

من اصلا باهاش صحبت نمیکردم میگقتم درس ددرم امتحان دارم ولی  از لج من میاورد بچه هاش پیش من میزاشت بازم

نه گلم اینجوریام نیست کاش میدونستیو بهش میگفتی 1سکه برا اونیه که نداره،، نه براتویی که 3تومن میدی به ...

مرسیس عزیزم همچنین:)🤍

من اصلا باهاش صحبت نمیکردم میگقتم درس ددرم امتحان دارم ولی  از لج من میاورد بچه هاش پیش من میزا ...

بیاره بزاره تو اهمیت نده کاریشون نکن، خودش میفهمه، نهایتش درد قفل کن برو اتاقت، والاااااا، بخدا از وقتی اومدم میخونم، فشارم رفت بالا وقرص انداختم💔🤦‍♀️

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️