2777
2789
عنوان

رابطه سمی :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15053 بازدید | 303 پست
ن عزیزم میگن‌جهزیه نمیدیم اونورم میگن بدون جهزیه نمیبریم موندم زیر تیغ این دوتا خانواده

چراااا مگه نگفتی پدرت خوبه نسبت به اونیکیاااا؟ 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بخاطرداین ک کینع کرده بود از من میگفت چرا حواست ب بچه ها من نیست یا ی میگفت چرا نمیای خونمون من برم ...

نکنی همچینااااااا، اصلا آدم حسابش. چه برسه بچه‌هاشو نگه‌داری. 

اصلاًام خجالت نکش، گفت نگه‌دار بگو نمیخوام و تمام. 

منم اینقده از خواهرم کشیدم که قلبم یخه، وقتی یادش میوفتم فشارم  میره روی 20🥺🤦‍♀️💔

خلاصه خانوادم وصاتت کردن ک اشتی کنم اومد ت اتاق بوسم کرد گف من دوست درم این چیزا بعد دستش گرف جلوم گ ...

نه گلم اینجوریام نیست کاش میدونستیو بهش میگفتی 1سکه برا اونیه که نداره،، نه براتویی که 3تومن میدی به ساعت، اونموقع میفهمید که تهدید یعنی چی... 

برای دادن مهریه دارایی طرفو در نظر میگیرن. اگه داره و به اسم کسه دیگه‌ایم بزنه از روی تاریخ قرارداد میفهمن بخاطره مهریه ندادن از اسم خودش درآورده، اونوقت به اسم خودش برمیگردونن و مهریه پرداخت میشه.. 

حالا نمیدونم که نامزدت دارایی داره یانه.. 

انشاالله که اخلاق نامزدت دلخواه خودت بشه و دردای دلت بپوسن‌و برن عزیزدلم🤲🏻 همیشه سبز باشی و عاقبت بخیر بشی عزیزکم🤲🏻💚❤️💚

احساس میکنم اسکلمون کردی:)

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
جدی بهت نمیاد 🥺🥺🥺🥺تصوراتم رو خراب نکن من تو خیلی خوشبخت متصور شدم

💔🥺💔

باهمسرم آرهههه خداروشکر الانم توی بهشتم باهاش. 

ولی خانوادم بلا نمونده از بعد فوت بابام سرم نیارن، تااا مثل اسی بزور نامزدم کردن. البته برای18 سال پیشه. 

9سال پیش باهمسرم آشنا شدم، خدارو شکررررررر خیلی راضیم. جوری به هم وابسته‌ایم که سر زایمان دخترم حالم بد بود، این بنده خدا هم بدون آبو غذا توی ماشین جلو بیمارستان بود. بنده خدا از ضعف رنگ گچ شده بود🥺💔💔💔

الهی که ازین بامعرفتها قسمتت بشه خوشگل من. ندیدمت ولی همیشه سر سجادم بیادتم عزیزکم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

@lover81   @واله_و_شیدا   بیایین گلم،غم‌انگیزه💔💔💔

مرسی گلم. دستت درد نکنه بابت تگ. میخونم حتما🥰🥰❤️💚🌿

جهان و کار جهان جمله هیچ در هیچ است🤞🥴🌱خدایا دستم را هرگز رها نکرده ای. پس. از تو میخواهم محکم تر بگیری.🤭
💔🥺💔 باهمسرم آرهههه خداروشکر الانم توی بهشتم باهاش.  ولی خانوادم بلا نمونده از بعد فوت بابا ...

خدا رو شکر امیدوارم استار تر هم مثل شما همسرش خوب بشه باهاش خوشبختیت پایدار باشه خانم معلم 

واقعا هم خوشگلم ها بزار یه روز تاپیک بزنم تگ ت میکنم بیای ببینی 😂

روح پدرت شاد ودر آرامش ممنون از دعا هات😊😊😊

خدا رو شکر امیدوارم استار تر هم مثل شما همسرش خوب بشه باهاش خوشبختیت پایدار باشه خانم معلم  وا ...

الهی آمین🤲🏻💚

آرهههه حتما یادت نره💕

فدای محبتت عزیزدلم🙏🏻❤️💚❤️

خدا رو شکر امیدوارم استار تر هم مثل شما همسرش خوب بشه باهاش خوشبختیت پایدار باشه خانم معلم  وا ...

اونیکی روکه ترکوندی😐 دوباره درخواست دادم😆😁😋😌😎