2777
2789
عنوان

رابطه سمی :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15053 بازدید | 303 پست

گفتم من حرفت باور ندارم گف بخواب  خوابیدم دعا خوند و ی لحظه تفهمیدم چی شد انگار تموم خستگی دنیا گزاشتن رو دوشم خوابم برد بیدار شدم گف باور کردی (باور کنید دروغ نمیگم این دعا نویس تهران هستش) بعد گفتم چیکار کنم گف وقتی نمیتونم خوابش کنم یعنی روحش محصور کردن با دعا ( من همسرم خیلی خشگله از خودمم خشگل تره..) دعا گرفتم گفتم ی چی گفت ولی انجامش دادم از وقتی انجام دادم انگار ابی رو اتش از این رو ب اون رو شد😐 کنکجاو شدم رفتم یپشش گفتم کی جادوش کرده بود گف هیچکس خودش بچه بودع پا گزاشته رو قبر یکی

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.

از اون روز با هم خوب بودیم واسم همه چیز میخرید:))) قرار بود جهزیه بخرم برم سر خونه زندگیم ک ابجیم ب بابام گف ولش کن خودش ی کاری میکنه زمان جهزیه دادن گذشته در صورتی ک خودش جهرینش سال ۹۵ شد ۵۰۰ ملیون:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف حدیث ها شروع شد دوباره مکش ها خودم رابطم با همسرم خوب بود ولی امان از بقیه ی روز نشسته بودم ابجیم اومد گف که پریروز بچم اینجا بوده دیده دارید لب میگیرید خاک بر سرت بعد خونشون ماهواره دارن😐 هیچی نگفتم همسرمم معذرت خواهی کرد برگشت گف ت هیچی نگو بیشعور منم قاتی کردم دعوامون شد با زانوش زد ت بینیم .بینیم شکست :) بچه ها عکسم خودم همسرم یزارم؟

اسی از سر شب پیگیرت بودم عکستو گزاشتی لایک کن 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن