2777
2789
عنوان

دخترم از من بدش مياد

3040 بازدید | 38 پست

من 43 سالمه و شوهرم 51 يه دختر 16 ساله داريم 

منو همسرم با هم رابطمون خيلي خوب نيست 

از وقتي دخترم بچه بود با هم اينجوري بوديم

جديدا دخترم انگار با من سر لج افتاده انگار از من بدش مياد درسش خوب بود ولي ديگه درس نميخونه دائم تو اتاقشه ، با پدرش مشكي نداره و همه چيو تقصير من ميدونه 

بيشتر بحثاي منو همسرم سر خانواده منه ، من يه خواهر دارم كه اون تهران زندگي ميكنه من كرج ، ما ماشين داريم ولي اونا ندارن ، بعد هر وقت ك ما ميريم به اندازه يه وعده و كلا دو سه ساعت ميمونيم و برميگرديم ولي خواهرم ك مياد خونه ما سه چهار روز ميمونه دوتا پسر بزرگم داره هر وقت ميان ميرن خونه ما دعواست همسرم ميگه مگه من شب جايي ميمونم كه اونا ميمونن اشكالي نداره اگر من يه وعده ميرم اونا هم ناهار بيان هم شام براشون هر چيزيم ك دوست دارن فراهم كن ولي شب نمونن من راحت نيستم 

من نميتونم بگم نياين خواهرمه شوهرم واقعا درك تميكنه 

پارسال برادرم فوت كرد و همسرم همه كار هارو كرد گفت پدرت پيره من انجام ميدم ميوه خريد غذاي مراسم رو خريد گل مراسم رو خريد منم گفتم وظيفته بايد انجام بدي دامادشي بعد يبار دخترم پنج سالش بود همسرم ورشكست شد از پدرم پول قرض كرده بود بابام اونموقع امد خونمون جلو دخترم با همسرم دعوا كرد و گفت ماشينتو اتيش ميزنم و اين حرفا دعوا شد همسرمم هيچي نگفت بعد همسرم دخترمو به يه بهونه برد بيرون كه جو اروم شه بعد منم با مامان و بابام رفتم خونشون و با همسرم قهر كردم و به دخترمم نگفتم ك دارم ميرم دخترمم امده بود خونه ديده بود من نيستم گريه و شيون راه انداخته بود 

و كلي ازين داستانا داشتيم و داريم... 

بعد الان دخترم انگار از خانواده من بدش امده انگار كه نه ، از خانواده من بدش مياد و هميشه ميگه كاش تو خونواده اي نداشتي هميشه اونارو ب ما ترجيح دادي گفت من يادم نرفته كه پنج سالم بود بابا و بابا بزرگ دعواشون شد تو گذاشتي رفتي و اصن من برات مهم نبودم و نگفتي بچم چي ميشه اگر من اولويتت بودم ميموندي چرا رفتي ؟ گفتم حالا بحث يازده سال پيشو چرا ميكشي وسط گفت بحث يازده سال پيش نيست بحث سر اينه شونزده سال زندگيمو هميشه سر خونواده تو دعوا داشتيم تو اگر ارامش شوهر و بچت برات مهم بود حتي شده با خواهرت قطع رابطه ميكردي يا خيلي از رفتارارو نميكردي با اين حال باباي من پارسال براي برادرت همه كار كرد در صورتي كه برادراي ديگت دست به سياه سفيد نزدن هر وقت خواهرت پول ميخواست يا برادرات پول ميخواستن بابام بهتون كمك كرد بدون هيچي منتي بعد تو يذره ام پدر من برات مهم نبوده 

بعد الان دخترم با من سر هرچي لجه حتي با خونوادم تلفني حرف ميزنم قيافش ناراحت ميشه از خانوادم بدش مياد و هميشه ميگه تو اولويتت خونوادت بود هميشه و كلا الان طرفه باباشه و از من انگار بدش مياد زنداداشم زنگ زد گفت فردا ميخوام دندوني درست كنم براي بچه دخترم ميگه من ديگه خونه خانوادت نميام شوهرمم ميگه بچرو نميبري توم نرو واقعا نميدونم بايد چيكار كنم ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترت با وجود سن کم خیلی عاقله و حرفاش کاملا درسته

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

وا اسی تازه میگی چرا بدش اومده دلیلش چیه؟؟؟ معلومه بدش میاد دیگ با همچین اتفاقایی که تعریف کردی کاش بیشتر هوای شوهرتو داشته وقتی انقد خوبه و مشکلی نداره...

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /

با این چیزها که گفتی والا حق داره،منم بودم معترض میشدم،همه جوره داری به شوهر و دخترت حالی میکنی اونا براتون تو اولویت نیستن

دختر ۱۶ ساله دیگه گول نمیخوره،باید بهش ثابت کنی دوستش داری

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

انگار حق با دخترته قدرت نه گفتن داشته باش شوهرت کلی محبت بهت کرده ولی ازت یه چیزی میخواد که توقع زیادی نیست 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

به عنوان ی دختر که تقریبا هم سن و سال دختره میگم حق با دخترته🥲

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

به دخترت حق میدم حقیقتا خیلی عاقله و شرایط و درک میکنه 

به همسرتم حق میدم واقعا خانواده شما رفتار درستی نداشتن هرکسی بود واکنش نشون میداد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤