2777
2789
عنوان

دخترم از من بدش مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 38 پست

جالب اینجاست که شما به همسرتون میگید داماد هستی وظیفه اته بعد این وسط وظیفه پدرتون به عنوان پدر زن چی هست؟ همیشه در هر سرایطی بچه ات و همسرتون و درالویت قرار بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد به شرطی که همسر انسان بزرگی باشن که با صحبتاتون متوجه شدم همسرتون هستن

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باوجود برادرات شوهرت تو مراسم داداشت بهتون خوبی کرده وتو به جای تشکر گفتی وظیفته ،خواهرت باوجود دوتا پسر جوون نباید شب توخونت بمونه چون تو هم دختر نوجون داری خیلی از اتفاقات از این ندانم کاری ها پیش میاد ولی شما بی خیالید یازده سال پیش به جای حمایت از شوهرتون رفتید وبچتون رو بی حامی گذاشتین ببخشید میپرسم شما وظیفتون به عنوان یه مادر ویه همسر چیه؟

یک درصدم به شما حق نمیدم:/

پدرت گفته ماشینو اتیش میزنم زندگیتو ول کردی رفتی خونه پدرت در صورتی پدرت مقصر بوده!! 

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

دخترت با اینکه سنش کمه ولی درست میگه

توی این دومورد که تعریف کردی مقصر شما بودی و خانوادت، بایدم دخترت سمت پدرش باشه حق داره رفتارتو تغییر بده انقدر طرف خانوادتو نگیر

میخوام یجوری دوستت داشته باشم که هر روز از خودت بپرسی واقعا من انقدر دوستداشتنی بودم؟!

استارتر کم چاخان ببند و دروغ بگو، تو یه تایپیک گفتی شما تهرانی،پدرت اینا کرج

اینجا شما کرجی، خواهرت اینا تهران   

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔