2777
2789
خب هنوزم میخوای باهاش باشی ؟ حرف زدی درموردش که چه انتظاری ازش داری ؟ مشاور گرفتین؟

نه نميخام باشم اره خيلي حرف زدم مشاورم گفته اين اقا بند ناف رواني اش كنده نشده 

فقط نگران غصه هاي مادرمم …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نميخام باشم اره خيلي حرف زدم مشاورم گفته اين اقا بند ناف رواني اش كنده نشده  فقط نگران غصه ...

پس تصمیم درستیه تمام حق و حقوقت رو بگیر 

زندگیت مسلما بدون بودن این مرد بهتر میشه و در آرامشی فقط ب این فکر کن 

خانواده ات ب مرور خودشون اوکی میکنن

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
بعضی از افراد اینجوری هستن  و فکر کنم با مشاوره رفتن و صحبت درست بشن اگر میبینی هنوزم دوسش دا ...

😔

حتي يه عذرخواهي هم نكرده ، اصن ناراحت نيست و خيلي خوشحاله 😭😭😭😭

بهم ميگه لاشخور صد تا مهر كردي كه ازم بگيرين كه منم ندارم ، 

مجبوره بده 

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
نه اگر اینجوری گفته نه ولی اگر دلیل دیگه ای بوده زود تصمیم نگیر . مگه ازدواجتون چجوری بوده ؟ 

دوستم داشته ، هيچ جوري نبوذه اومده منو گرفته

دائم خانوادش تو گوشش خوندن اين يه سال فلان دختر بهتر بودا فلاني درامد بالا داره ها ، …

نه اگر اینجوری گفته نه ولی اگر دلیل دیگه ای بوده زود تصمیم نگیر . مگه ازدواجتون چجوری بوده ؟ 

اگه خانواده چیزی و بخان صددرصد اتفاق میافته حتما بهش گفتن طلاقش بده که فلان کسی و برات بگیریم اینم میاد به تو میگه

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....