2821
2789
خب هنوزم میخوای باهاش باشی ؟ حرف زدی درموردش که چه انتظاری ازش داری ؟ مشاور گرفتین؟

نه نميخام باشم اره خيلي حرف زدم مشاورم گفته اين اقا بند ناف رواني اش كنده نشده 

فقط نگران غصه هاي مادرمم …

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه نميخام باشم اره خيلي حرف زدم مشاورم گفته اين اقا بند ناف رواني اش كنده نشده  فقط نگران غصه ...

پس تصمیم درستیه تمام حق و حقوقت رو بگیر 

زندگیت مسلما بدون بودن این مرد بهتر میشه و در آرامشی فقط ب این فکر کن 

خانواده ات ب مرور خودشون اوکی میکنن

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
بعضی از افراد اینجوری هستن  و فکر کنم با مشاوره رفتن و صحبت درست بشن اگر میبینی هنوزم دوسش دا ...

😔

حتي يه عذرخواهي هم نكرده ، اصن ناراحت نيست و خيلي خوشحاله 😭😭😭😭

بهم ميگه لاشخور صد تا مهر كردي كه ازم بگيرين كه منم ندارم ، 

مجبوره بده 

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
نه اگر اینجوری گفته نه ولی اگر دلیل دیگه ای بوده زود تصمیم نگیر . مگه ازدواجتون چجوری بوده ؟ 

دوستم داشته ، هيچ جوري نبوذه اومده منو گرفته

دائم خانوادش تو گوشش خوندن اين يه سال فلان دختر بهتر بودا فلاني درامد بالا داره ها ، …

نه اگر اینجوری گفته نه ولی اگر دلیل دیگه ای بوده زود تصمیم نگیر . مگه ازدواجتون چجوری بوده ؟ 

اگه خانواده چیزی و بخان صددرصد اتفاق میافته حتما بهش گفتن طلاقش بده که فلان کسی و برات بگیریم اینم میاد به تو میگه

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....