2777
2789

چرا ؟!

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دلم خيلي گرفته 😭😭😭😭

خب عزیز من شوهرت بده ؟

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
چون حرمت هيچي و نگه داشت  ديه دليلي براي موندن نميبينم  دلم براي خانوادم ميسوزه

خب هنوزم میخوای باهاش باشی ؟

حرف زدی درموردش که چه انتظاری ازش داری ؟

مشاور گرفتین؟

بد كه دم به نقس خانواده شه  منم ديه خسته شدم  بخاطر اونها توهين ميكنه به منو خانوادم …

بعضی از افراد اینجوری هستن 

و فکر کنم با مشاوره رفتن و صحبت درست بشن

اگر میبینی هنوزم دوسش داری 

و میتونی بهش ی فرصت دیگه بدی بزار شانسشو امتحان کنه 

چی شده عزیزم

وقتي بهش گفتم بهم دروغ نگو ، شب منتظرتم وقتي رسيدي خونه نگرانت هستم جوابمو بده 

طوري منو به فحش بست ، تهش هم گفت برو گمشو تو مثل زالويي ، تو رو نميخام خانوادم ميخان فلاني رو بگيرن و …

خودش بهم گفته برو گمشو ، زودتر برو ميخام باب ميل خانوادم ازدواج كنم بايد بمونم ؟

نه اگر اینجوری گفته نه ولی اگر دلیل دیگه ای بوده زود تصمیم نگیر . مگه ازدواجتون چجوری بوده ؟