بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول مهریه انو بگیر حق و حقوقتو بگیر بعد .چرا فکر میکنی اگه حقت و بگیری میشی لاشخور.حقت و بگیری به این راحتی نمیره یکی دیگه رو بگیره و بعد به تو نشون بده که چقدر زود جایگزین کرذم.اما حقتو بگیری یکم میترسه از زن گرفتن که نکنه دومی هم مثل اولی حقشو بگیره و....
تو روم بهم ميگه زودتر گمشو ميخام زندگي تشكيل بدم بهم ميگه سرويس طلا رو بيار لازمش دارم خانواد ...
ببین تو این جور مسایل هر فشی میشنوی.اشتباه نکنی سرویس و بدیااا اونو برا مهریه ات بردار.انقد بدم میاد از خانومایی که زود ول میکنن و میرن که مثلن ما تو رو انداختم دور.در حالیکه این ظلم به خودته که حقتو نگیری بهش فرصت بدی که بره با خیال راحت یکی دیگه رو بدبخت کنه.اما یکم پافشاری کنی رو حقت و بگیری حواسش سرجاش میاد که زنها مثل لباس نیستن که زود عوضش کنی و بندازی دور.برای عوض کردن زن باید تاوان بدی اونم تاوان مالی .تاوانی که چندین سال برا بدست آوردنش زحمت کشیده
ای روزگار از موقعی که مریض شدم نمیتونم به خونه زندگیم برسم اونروز پسرم ۵ سالشه به باباش میگه این مامان به درد نمیخوره برو یه مامان دیگه برام بیار.شوهرم با خنده گفت میدونم پسرم ولی خب ۱۱۴ سکه رو از کجا بیارم
ای روزگار از موقعی که مریض شدم نمیتونم به خونه زندگیم برسم اونروز پسرم ۵ سالشه به باباش میگه این مامان به درد نمیخوره برو یه مامان دیگه برام بیار.شوهرم با خنده گفت میدونم پسرم ولی خب ۱۱۴ سکه رو از کجا بیارم