2777
2789
عنوان

اصلا هنگ کردم نمی دونم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 145384 بازدید | 293 پست
مسایل وحشتناک زیادی دور و برمون هست که همیشه ارزو میکنیم، داستان، رویا یا توهم باشن زویا خانم این که به این خانم کمک کنید یا نه کاملا به حس انسان دوستانه و در مرحله بعد کنجکاوى خودتون بستگى داره چون اگر حس انسان دوستانه قوى رو که در وجودتون هست نادیده بگیرید در مرحله بعد باید حس کنجکاویتون رو در مورد اینکه به سر این ادم چى میاد و چى اومده رو هم نادیده بگیرید. در هر صورت هیج کس جاى شما نیست و نمیتونه جاى شما تصمیم بگیره، بهتره اگر تصمیم به کمک گرفتید حتما با کمک یک آدم متخصص باشه مثل روانشناس
بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با یک نفر ❤️
من هم وقتى این داستان رو خواندم برام رابطه و احساس مادرى این ادم عجیب بود ولى همه ادمها واقعا شبیه تعاریف و کلیشه اى که تو ذهن من هستن عمل نمیکنن در مورد رفتار دخترشون و تمایل به ارتباط با پدر هم من این به ذهنم رسید که جون خیلی سنش کم بوده و بى تجربه هر انچه که پدرش براش از این نوع رابطه تعریف کرده و توصیح داده رو پذیرفته و فکر کرده نرمال و درستش همینه البته منظورم اوایل رابطه است بعد دیگه حالا براش جال یا سرگرم کننده اومده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در اخر اینکه زویا خانم به نظرم با فوکوس روى جزییات و پرسیدن سوالات بیشتر ، بهتر میتونید بفهمید این قضیه چقدر واقعى یا توهمات ذهن این خانمه . یا با اصرار براى کمک کردن و نجات دختراشون یا اینکه حتى شوهرش رو به سزاى عملش برسونید موفق باشید
با محاسبات من این خانوم الان باید 41 سال به بالا باشه 16+3+2+1+14+5 که مجموعا میشه 41 سال حالا علت هرکدوم از این عددها 16=سنش تو اولین ازدواج 3= تعداد سالهای زندگی مشترکش با شوهر اول 2=تعداد سالهایی که تهران با مادرشون زندگی کردن 1=بعد ازدواج دوم و دوران حامله گی 14= سن دختر اول وقتی مچشو با شوهرشون گرفتن یعنی قبل طلاق 5=یه جای داستان گفتی بعد طلاق دوم شوهر و دخترش بعد 5 سال اومدن پیش این خانوم و این خانوم فک کرده برای عذر خواهی اومدن ولی اومدن گفتن دارن از ایران میرن حالا اون وسط بعد فوت مادرش یه سال بعد ازدواج کرده یا بلافاصله بعدش رو نمیدونم،برا همین توی جمع کردنم نیاوردمش جمعا 25 سال پیش این خانوم تو 16 سالگی ازدواج کرده بوده
برای مخصوص کردن چیزی فقط باید باور کنی که مخصوصه....(بابا شله پز)
ببخشید که تا الآن نبودم. مامان ریجون جون گفتم بیام سرکار آپلود می کنم چون خونه نت ضعیفی دارم. از صبح هم نیامدم سرکار به دلیل کولیت عصبی که دارم و به شدت درد داشتم درگیر دکتر و اینها بودم عزیزم. این چند صفحه رو عکس گرفتم. ضمن اینکه امروز ساعت 1 این خانم با من تماس گرفت خیلی رسمی خیلی سرسنگین حرف زد حتی پرسیدم حالتون چطوره بهترین گفت ممنون خوبم چطور . گفت کلاسهامون عقب مونده اگر میشه فردا حتما ساعت 5 منزلش باشم و اینکه یه مبلغی بابت تسویه جلسات قبل واریز کرده. همین حتی گفتم امانتی تون رو بیارم براتون (منظورم دفترش بود) گفت چی؟ گفتم ذفترتون. گفت بله ممنونم گفتم پس می بینمتون فردا.
زویا خیلی مراقب خودت باش دوستانه میگم اگر دوقطبی باشه هر قطبش میتونه یه جور باشه،یعنی اگر می گی خیلی آدم محترم و با ادبیه اون یه قطب خیلی خوبشه میتونه قطب دیگش جور دیگه ای باشه
برای مخصوص کردن چیزی فقط باید باور کنی که مخصوصه....(بابا شله پز)