2777
2789
منم تو هفته هفتمم چن روز دیگ میرم ۸ دیروز برا تشکیل قلب رفتم فهمیدم دوقلوان و تو دوتا ساک جدا و ناهم ...

آسون بگیر 

چرا نتونی ؟ عالی این دوره هم میگذره 

به خوشی و سلامتی بغلشون میگیری

خدایاشکرت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برادرام دوقلوان همسان مامانم هیچ کاری نکرده بود الانم جاریم بعد دوتا بچه دوقلو بارداره اون ...

جاریت دوقلو همسان داره یاناهمسان

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
من برادرام دوقلوان همسان مامانم هیچ کاری نکرده بود الانم جاریم بعد دوتا بچه دوقلو بارداره اون ...

منم تو هفته هفتمم تازه فهمیدم دوقلوان دعا کن برام سلامت ب دنیا بیان فعلا ک خون ریزی اینا ندارم ی میدیدم این ۳ ماه خطر سقط رد شده🥲

منم تو هفته هفتمم چن روز دیگ میرم ۸ دیروز برا تشکیل قلب رفتم فهمیدم دوقلوان و تو دوتا ساک جدا و ناهم ...

خدا بزرگه عزیزم من وقتی مادرم فهمید دوقلو بارداره گریه میکرد اون موقع شرایط مالیمون زیاد خوب نبود پدرم هم بیکار شده بود مامانم حتی سر مزرعه کار میکرد

یادمه وقتی بدنیا اومدن مامانم خیلی استرس داشت میگفت اینا پاهاشون قد چوب بستنی چوبیه من چجوری بزرگشون کنم چجوری خرجشون رو بدم

ولی خداروشکر برادرام سالمن و الان ١٢ سالشونه

اینجا قسمتی از سرنوشتم رو میارم رو خط :)♡
بمنم بگید

میشه با قرص های هورمونی ولی واقعا استرس داره بخدا من اصلا استرس نداشتم برا قلب رفتم گف دوقلو انقد فکرم درگیره میترسم نه از بزرگ کردنشون فقط از این حاملگیش

جاریت دوقلو همسان داره یاناهمسان

نمیدونم به من نگفته حاملسه ست مادرشوهرم فقط گفت دوقلو بارداره چون ٢ تا دختر داشت میگن این دوقلو ها ١٠٠درصد پسرن

خیلی با اطمینان حرف میزنن من فکر میکردم شاید کاشت کردن

اینجا قسمتی از سرنوشتم رو میارم رو خط :)♡
من ب بزرگ شدنشون اصلا فکر نمیکنممم فقط این سه ماه اول و خطر زایمان زود رس فکرش من  دیونه کردع د ...

این فکرا طبیعیه من تا روز زایمان همش میترسیدم زود به دنیا نیان تو دستگاه نرن رشدشون خوبه به هم چسبیده نباشن هزار جور فکر که شبا کابوس میدیدم بعد که دنیا اومدن میفهمی چرا از تک تک روزای بارداری لذت نبردی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خدا بزرگه عزیزم من وقتی مادرم فهمید دوقلو بارداره گریه میکرد اون موقع شرایط مالیمون زیاد خوب نبود پد ...

عزیز دلما اره واقعا فقط برام دعا کنین بچه اولمه ۲۱ سالمه چاقم نیستم لاغرم و قد بلند دعا کنین بتونم نگهشون دارم 

عزیزم درکت میکنم من وقتی فهمیدم دوقلو باردارم یجورایی هم خوشحال بودم هم ناراحت برا سقط هم رفتم اما ترسیدم سقط کنم 

خواهرشوهر منم دو‌تا داره یه پسر و یه دختر به شدت به شدت آرومن بچه ها از اول اصلا اذیتشون نکردن بچه ...

واقعا تو حاملگی ام اذیت نشد؟تروخدا دعا کن منم اذیت نشم