سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
میشه یکی جواب منو بده میشه با قرص دوقلو باردار شد؟ژنشم داریم
من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
منم تو هفته هفتمم چن روز دیگ میرم ۸ دیروز برا تشکیل قلب رفتم فهمیدم دوقلوان و تو دوتا ساک جدا و ناهمسان حاملگیتون چ جور بود من یکم فکرم درگیره از دیروز میگم ینی من میتونم این چندین ماهی ک مونده رو طاقت بیارم از سقط میترسم دلم اشوبه شوهرم انقد میترسه ولی ب روم نمیاره میگه ینی تو ضعیفی میتونی این مرحله هارو بگذرونی تروخدا دعام کنید
من ناخواسته باردار شدم توی خانواده شوهرم دوقلو دارن
منم مامان وخاله خودم ومامان وخاله شوهرم دوقلوان