2777
2789
خخ الهی برامنم ماهمسانن ولی فعلا تووهفته هفتمم

به سلامتی بدنیا بیان ایشالا😍😍😍

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکی جواب منو بده میشه با قرص دوقلو باردار شد؟ژنشم داریم

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
همینجوری

خوشبحالت😇

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
من دوقلو دارم اصلا شکل هم نیستن

منم تو هفته هفتمم چن روز دیگ میرم ۸ دیروز برا تشکیل قلب رفتم فهمیدم دوقلوان و تو دوتا ساک جدا و ناهمسان حاملگیتون چ جور بود من یکم فکرم درگیره از دیروز میگم ینی من میتونم این چندین ماهی ک مونده رو طاقت بیارم از سقط میترسم دلم اشوبه شوهرم انقد میترسه ولی ب روم نمیاره میگه ینی تو ضعیفی میتونی این مرحله هارو بگذرونی تروخدا دعام کنید

من برادرام دوقلوان همسان

مامانم هیچ کاری نکرده بود

الانم جاریم بعد دوتا بچه دوقلو بارداره

اون خیلی کارا کرد شوهرش هرچی برای دوقلو مناسب بود رو به خوردش میداد و خودش رو هم به مدت ٩ ماه تقویت کردن الان دوقلو ٢ ماهه دارن

اینجا قسمتی از سرنوشتم رو میارم رو خط :)♡
من ناخواسته باردار شدم توی خانواده شوهرم دوقلو دارن

منم مامان وخاله خودم ومامان وخاله شوهرم دوقلوان

واسه من ناخواسته شد اونم دوقلو بیچاره شدم تا ی کم بزرگ شدن

من ب بزرگ شدنشون اصلا فکر نمیکنممم فقط این سه ماه اول و خطر زایمان زود رس فکرش من  دیونه کردع دعام کنین صحیح و سالم ب دنیا بیان🥲