2777
2789
عنوان

باز دلم گرفت

50 بازدید | 5 پست

هنوز تو زندگی قبلیمم وهی مرور میکنم

یک سال وخورده جدا شدم

ازآینده میترسم

خیلی رو زندگی باهاش حساب کردم

سه سال زندگی کردم

زندگی رو خراب کرد و رفت

گفت نمیخوام زندگی کنم وخیلی التماس که فایده نداشت

و نموند وتواففی مجبور شدم جدا شم

حفش بود اون طلاق میخواست خودش میرفت 

ویا من اجرا میزاشتم مهریه مو چون پروسش طولانی میشد

و زندگی هم صدردصدنمیومد بکنه وفقط اذیت میکرد

مهریه مو اجرا نزاشتم وگرنه وکیلم گفت خورد خورد اجرا بزار

اخر با ۲۵ تا تواففی جداشدم

از ۱۲۴تا کل مهریم

۳۷سالمه ازاینده وتنهایی میترسم

وبچه هم ندارم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نترس.یاد بگیر مستقل باشی.سرکار میری؟

متفرقه پارسال کار کردم چندجا

کلا هی درس مدرک فقط ردیف کردم

سه مدرک فرش 

مرمت بنا کارشناسی

وارشد تاریخ وتمدن

برای اولی تابلو فرش میبافم و باز می خوام تموم شد بعدی روشروع کنم

کلی مشاوره دوره کوچبنگ شرکت کردم

تواین یک سال خورده

واخر یاد کارهاش میفتم چقدر راحت گذشت ازم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن.آدم بی مسئولیتی بوده.مشکل از تو نبوده .گذشته رو رها کن.ببین الان چیکار کنی حالت خوبه همون کار ...

دلشکسته ام  وبی انگیزه این خلاصه خلاصه این روزهام