2777
2789
عنوان

یادگیری ساز

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 71 پست
من دقیقا به خاطر همین گیتارو دوست دارم  صدام قشنگه ولی اصلا روم نمیشه

کم کم وارد عرصه نیشین و نیخوتی 

ببینیو وختی شما واسه نواخت تنرین میکتی ی تکنیک هست ب اسم جواب ساز یعنی باید زمزمه کتی و بخوتی ناخوداگاه لب ب خوتدتونوباز میشه

تلاشتم بابد زیاد باشه نثلا من اصلا سازمو جم نمیکردم  منم درس نیخوتدم هر نیم ساعت تا دو ساعت ب ...

شمااستادداشتید؟

یاخودتون خودجوش/؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش خود جوش بعد وارد تکنیک ها میشم دیدم سخته خودم یاد لگیرم طول میکشه با ح1ور استاد ی نطلبو کنتر از ...

یعنی یه جلسه بااستادبگیرم/؟

بعدبنظرتون آموزش های سایت های اینترنتی خوبه؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

خیییییلی سرم شلوغه ولی تیر ماه میخوام شروع کنم

انشالله

من هم ازتیرگفتم بعدامتحاناتم برم برای خریدولی گفتم قبلش راهنمایی بگیرم

آخه من درسم میخونم دانشجوام بعدخودمم شاگرددارم وورزش وکلاسای دیگه هم هست  مثلامن که روزم اینطو ...

اولش باید ۳ تا۶ ساعت تنرین کنی

اابته روزی یک ربع هم میشه ولی روندتون کنده

وختی میلتون ب ساز باشه و دیواته وار بحایش هر دم نیری سراغش

منم الان حدوو ۱ تا ۲ ساعت تنرین دارم ولی مراکنده مثلا نبم ساعت صب ، ب وخت ناشتا باز عصر و حتی ۱۲ شب😑

اولش باید ۳ تا۶ ساعت تنرین کنی اابته روزی یک ربع هم میشه ولی روندتون کنده وختی میلتون ب ساز باشه و ...

آهان

میگن صدای سازی که اوایل آدم یادمیگیره  قشنگ نیست چون بلدنیست  بنوازه

درسته//؟مثلاویولن میگن خیلی اوایل گوش خراشه صداش

یعنی یه جلسه بااستادبگیرم/؟ بعدبنظرتون آموزش های سایت های اینترنتی خوبه؟

نتی زیاد انوزش نداره شما خودجوش سی وی تهیه کنید اموزشش کانلتره 

پک بخربد و بین پک ها دنبال ی پک با کیفیت باشبن

و وختی حرفه ای شدین دنبال استاد باش چون طی حلسات اول ک ناشی هستید تمام وختو استاد صرف نسایل بی خود نبکنه

آهان میگن صدای سازی که اوایل آدم یادمیگیره  قشنگ نیست چون بلدنیست  بنوازه  درسته//؟ ...

ب شدتتتت...

ولی کم کم گث کودکی ک تازه حرف نیزنه شبربن و با نمک نیشه 

از کاراتون ودیو بگیرید متوحه پیشرفتتون نیشین

نتی زیاد انوزش نداره شما خودجوش سی وی تهیه کنید اموزشش کانلتره  پک بخربد و بین پک ها دنبال ی پ ...

شماکسی رویاپکیجی پیشنهادنمی کنید؟

که  سردرگم نباشم...چون توحیطه موسیقی نمیدونم کدوم استادخوب هست

ببخشیدسئوالاتم زیادشد

ب شدتتتت... ولی کم کم گث کودکی ک تازه حرف نیزنه شبربن و با نمک نیشه  از کاراتون ودیو بگیرید م ...

اگرسه ماه تابستون بتونم پیشرفت کنم خیلی خوب میشه

پیشنهادم واستون تاره

چون سختره 

و اگه ایتو یاد بگیری ۲تار ۳تار هم میتونی بنوازی

و حتی کم کم ویولون

در این ساز های سینی زخمه ای پرده گیری خیلی نهمه 

ویولون همین سیستن تار و...داره با این تفاوت ک پرده نداره اگه نهارت پرده گیری پیدا کنی نیولنم یاد میگیری

شماکسی رویاپکیجی پیشنهادنمی کنید؟ که  سردرگم نباشم...چون توحیطه موسیقی نمیدونم کدوم استادخوب ه ...

خاهش میکنم من اینجام تا کمکت کنم

من خودم پک زخمه ای نداشتم ولی پک سنتور داشتم

میتوتید با فروشنده ها صحبت کنبد و بعد از مدتی استادی رو واسه ندرسی بمذیرید

پیشنهادم واستون تاره چون سختره  و اگه ایتو یاد بگیری ۲تار ۳تار هم میتونی بنوازی و حتی کم کم ...

چه خوب که گفتید

پس بااین تفاسیر تار روانتخاب میکنم که بعدهاخواستم ویولن یااون دوسازرویادبگیرم برام راحت ترباشه

فقط استادیاپکیج خوب رومعرفی نمی کنیدیانمیدونید//