2777
2789
عنوان

یادگیری ساز

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 71 پست
خاهش میکنم من اینجام تا کمکت کنم من خودم پک زخمه ای نداشتم ولی پک سنتور داشتم میتوتید با فروشنده ه ...

آهان یعنی خودشون میگن

بعدهزینه هاشون چطوره/؟

شنیدم کیفیت خوب وبدداره...

سازها

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهش میکنم من اینجام تا کمکت کنم من خودم پک زخمه ای نداشتم ولی پک سنتور داشتم میتوتید با فروشنده ه ...

بعدبعدچندجلسه برم استادبگیرم یا چه  مدت

برای رفع اشکال بگیرم یا نه اموزش یانشون دادن اینکه چقدریادگرفتم...

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فرم انگشت خیلی مهنه و تنرین زیاد

یعنی کسی که دستش کوچیک هست سخته براش

من چپ دست هم هستم واکثرکارهاروبادست چپ انجام  میدم نه راست

اهل کدوم شهرید؟ من نشهد اساتید مشهدو میشنایم

نه متاسفانه من بوشهرهستم

حالااگراستادی باشه محل زندگی خودتون که پکیج داشته باشه ارسال می کنند/؟

بابام سازنی انبان میزد بعدبراش فرستادن

بعدبعدچندجلسه برم استادبگیرم یا چه  مدت برای رفع اشکال بگیرم یا نه اموزش یانشون دادن اینکه چقد ...

شما دو تا س درس رو خودتون یاد بگیریو متوجه نیشین ب استاد نیاره یا ن

درس های اول اسونه کم کم پیچیده نیشه و ب نرور منوجه نیشین از کی ب استاد نیازه من خودم رفتم حلو یک کتاب انوزشی تموم کردم دیدم اهنگ ها و میتونم دربیارم اصلاا واسم سخت نیست 

شما هم چند درس برو حلو هر جا موندی ب استاد نراجعه کن

یعنی کسی که دستش کوچیک هست سخته براش من چپ دست هم هستم واکثرکارهاروبادست چپ انجام  میدم نه راس ...

اصلا فرقی نداره ساز گرفتن نث این نینونه ک شنا تازه میخاین نداد دستتون بگیرید ..

پیشنهادم اینه با دست راست زخمه بزن با چپ پرده بگیر

شما دو تا س درس رو خودتون یاد بگیریو متوجه نیشین ب استاد نیاره یا ن درس های اول اسونه کم کم پیچیده ...

آهان

آخه من کلاصفرهستم یعنی هیچ پیش زمینه ایی ندارم حتی تفاوت تاروسه تارودوتارو...هم نمیدونستم رفتم تحقیق کردم دیدم

برای همین میگم

دسته تار اصطلاحا زخیم و کلفته اگه دست ریزی داشته باشبن پرده گیری سخته ولی انکان مدیره فقط باید تلاشت ...

یه شی بودبااون تارهاروحرکت میدادند