2777
2789
عنوان

یادگیری ساز

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 71 پست
خدا مدرتونو حفظ کنه

سلامت باشید

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

برای مرده گیری باید ناخن کوتاه باشید  و واسه خرید ب نشخصات دسته و کاسه و تار توحه کنید جنس جوب ...

والاساززدن باناخن کوتاه روبیشتردوست دارم

ولی خوب میگن برای بعضی سازهاناخن بلندنیازه

حودمم دیدم سازمیزدن ناخن بلندداشتند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان یعنی خودشون میگن بعدهزینه هاشون چطوره/؟  شنیدم کیفیت خوب وبدداره... سازها

میتونن راهنمایی کنن

و فک کنم هر پک حدوو ۱۰۰ الی۲۰۰ باشه ب۱ورت خوداموز با سی دی بگیرید

و کتاب راهنما ک از روش تدریس نیشه هم خرید کنید

بله یک ساز ممکنه خیلی با کیفیت ساخته شه و یکی ضعیف

واسه خرید بک ساز از نغازه دار بخاین ساز رو ببرید ب استاد تشون بدین تا یک ساز خوب بخرید اگه استاد ندا ید نیتونید ببرید و ب سایر فردشتده ها نشون بدین 

برای مرده گیری باید ناخن کوتاه باشید  و واسه خرید ب نشخصات دسته و کاسه و تار توحه کنید جنس جوب ...

خیلی لطف کردید

ممنونم بابت راهنماییتون

میتونن راهنمایی کنن و فک کنم هر پک حدوو ۱۰۰ الی۲۰۰ باشه ب۱ورت خوداموز با سی دی بگیرید و کتاب راهنم ...

خوب برای شروع اگه باپکیج باشه که مسلمااستادندارم ولی خودقیمت سازهاچطوره//

یعنی گرون وارزون داره؟

اخه دیدم قیمتااز1تومن تا4یا5هم بود  

گثلا س تار ولی تار باید کوتاه باشه جون زخنه داره

پس خوبه ازاین لحاظم برای من تاربهترهست

بعدصداشون فقط سنتی میشه زددرسته/؟

چون همه روسنتی دیدم

خوب برای شروع اگه باپکیج باشه که مسلمااستادندارم ولی خودقیمت سازهاچطوره// یعنی گرون وارزون داره؟ ا ...

بله قیمت ها متفاوته 

واسه شروع میتوتید ی ساز مشقی بردلرید یعنی خیلی حرفهدای نیست قیمتش مناسبه ولی بعد اززمدتی نیازتوورفع نمیکنه چون با مهارت شما ساز باید ارتقا پیدا کنه

از قیمت های اطراف شنا نطلع نیستم ولی اینجا تار گرونه ، اینجا مشقی ترین تار ۵ شروع میشه

تار. ابعاددنختلف داره ۴،۴ از همه بزرگتره شما میتونی سایز کوجکترشو بخری 

ولیدحالا ک هزینه میکنیو یکم صبر کتید یک ساز بهتر بردلرید

پس خوبه ازاین لحاظم برای من تاربهترهست بعدصداشون فقط سنتی میشه زددرسته/؟ چون همه روسنتی دیدم

بله سنتیه و اینکه خیلی میشه باهاش شاد و حتی محزون نواخت 

قابلیت بالایی داره ، صداش جرس هس، بلنده ولی ستار صداش حیلی کمه

شما تار یاد بگیری نیتونی همون درس هارو واسه ساز های دیگه اعمال کنی چون از نظر پرده شباهت دارند فقط نوع زخمه و نضراب زدن فرق داره

مصلا س تار با اتگشت سبابه نیزنی 

۲تار با ۴ انگشت پنچه میزنی و تار زخمه میزنی

بله قیمت ها متفاوته  واسه شروع میتوتید ی ساز مشقی بردلرید یعنی خیلی حرفهدای نیست قیمتش مناسبه ...

بنظرخودم همون اول یه سازخوب داشته باشم بهتره درسته هزینه اش زیادمیشه ولی دیگه نیازبه تعویض نداره کارم روباوسیله خوب وباکیفیت شروع میکنم.

یکی دوجادیدم که بودندکسایی که نمیخواستندگذاشته بودن برای فروش ولی ته دلم راضی نبودنو گرفته بشه بهتره

بله سنتیه و اینکه خیلی میشه باهاش شاد و حتی محزون نواخت  قابلیت بالایی داره ، صداش جرس هس، بلن ...

پس همان تار انتخاب خوبی هست.

خیلی لطف کردید   

ممنونم بابت راهنماییتون الان بااطلاعات بیشتری میتونم تصمیم بگیرم.