2777
2789
عنوان

یادگیری ساز

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 71 پست
سلام ناهیت سازها متفاوته  س تار عرفانی و اروم تار نحدودیت نداره و گیتار یکم کوچه خیابونی شده و ...

والاازمتن پیامتون متوجه نشدم

ولی میدونم که مثلاتار وسه تار سنتی هستند

گیتارمتفاوته

هزینه هم حقوق دانشجویی دارم حالاخودقیمت سازهادیدم بین1تا3تومن

کلاساهم لابدگرونن

کسی  میتونه خودشم یادبگیره؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

سلام ناهیت سازها متفاوته  س تار عرفانی و اروم تار نحدودیت نداره و گیتار یکم کوچه خیابونی شده و ...

یعنی گیتارخوب نیست/؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاازمتن پیامتون متوجه نشدم ولی میدونم که مثلاتار وسه تار سنتی هستند گیتارمتفاوته هزینه هم حقوق ...

شرمنده من کیبورد گوشیم عوض شده خیلی سخت تایپ میکنم

بله سنتی ان اگه علاقمند هستین ب سنتی میتونید موفق باشید چرا ک...من خیلی ها و دیدم خودشون یاد گرفتن  لی ب پشتکار و هوش هم نیازه و فدم خسته شدن

من خودم سنتورو یاد گرفتم 

پیشنهادم سنتور هم هست جون خیلی راحت وارد محیط نوسیقی نیشین

شرمنده من کیبورد گوشیم عوض شده خیلی سخت تایپ میکنم بله سنتی ان اگه علاقمند هستین ب سنتی میتونید موف ...

سنتورخودمم برام قشنگ بودصداش ولی خیلی بزرگه 

یعنی میخوام یه سازمدل ویولن یاتاریادوتاریاسه تاراینطوری باشه

مثلااگرتارباشه چقدرطول میده یادگیریش

من ذهنم طوریه که اگرعلاقه داشته باشم زودیادمی گیرم وپیشرفت میکنم

ستار خیلی صداش و تناژ صداش کمه شاید بعد ها خسته شبن و هنشوحزن و ماهیت ساز غمگبنه برعکس سنتور ک خیلی شاده

تار هر دو رو پوشش نیده

پیشنهادم اینه ب ی مرکز فروش سازالات سر بزتی و از تزدیک ساز هارو تست کنی 

بغل کنی و حتی زخمه و مضراب بزنی هر کدوم دلتو برد بدون همونو دوست دلری

خوبه ولی سلیقه ای  شما با نواختن باید بخوتید صداشو دلریو؟؟؟؟

نه آخه بیشترنواختن دوست دارم تاخوندن مثلامن سازروبزنم کسی دیگه بخونه

ولی صدای خوندن نه

ستار خیلی صداش و تناژ صداش کمه شاید بعد ها خسته شبن و هنشوحزن و ماهیت ساز غمگبنه برعکس سنتور ک خیلی ...

سه تاررفتم دیدم خوشم نیومدازصداش بااحترام البته برای من دوست نداشتنی بود.

سازشادرودوست دارم که صدای شادداشته باشه...

تارهم بدنبود.

بعدیه سئوال دیگه فروشگاه های موسیقی    سازهای سنتی وغیرسنتی باهم میارند؟

اعل گیتاریست ها میخونن اخخه

آهان یعنی خانم هم باشندبایدبخونند؟

مدل یادگیریش هست؟

من دقیقا به خاطر همین گیتارو دوست دارم  صدام قشنگه ولی اصلا روم نمیشه

خوب صدات خوبه چرا پیگیرنمیشی

وقتی توانایی واستعدادشوداری حیفه:)

سنتورخودمم برام قشنگ بودصداش ولی خیلی بزرگه  یعنی میخوام یه سازمدل ویولن یاتاریادوتاریاسه تارا ...

تلاشتم بابد زیاد باشه نثلا من اصلا سازمو جم نمیکردم 

منم درس نیخوتدم هر نیم ساعت تا دو ساعت ب شوقش نیزدم باز نیرفتم کارامو نیکردم نیم مین بعد دوباره نیزدم اینجوری تو ۶ ناه ۷ درس اصولی یاد کرفتم

تلاشتم بابد زیاد باشه نثلا من اصلا سازمو جم نمیکردم  منم درس نیخوتدم هر نیم ساعت تا دو ساعت ب ...

آخه من درسم میخونم دانشجوام بعدخودمم شاگرددارم وورزش وکلاسای دیگه هم هست

مثلامن که روزم اینطوره درروزیکساعت ونیم تمرین کمه براش درسته؟

البته اگربعدازامتحانات باشه کل تابستون رومیتونم بیشترفرصت بزارم فرصت بیشتری بخونم