2789
عنوان

مرغ نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 89 پست

ماداریم نخریدیم ازوقتی گرون شده ولی یه سال عیدمرغ گرون شد چندماه بدون مرغ موندیم شوهرمن که کلا ازمرغ بدش میاد گرون میشه ام بدترجوش میاره که مرغ چیه انقدر گرون باشه اصلا نمیخوادبخوریم

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگه به مردم خیانت می‌کنیم دیوونم کرده یه عالمه مرغم داریم از ماه رمضون مونده خونه نبودیم که بخوریم& ...

بابا اونا رو بپز

بهش بگو اینایی که تو فریزره شامل تحریم نخریدن نمیشه

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

میگه به مردم خیانت می‌کنیم دیوونم کرده یه عالمه مرغم داریم از ماه رمضون مونده خونه نبودیم که بخوریم& ...

ای بابا این چه حرفیه اگر اینجوری هیچی نباید بخوریم چون یه عده هیچی برای خوردن ندارن نمیشه که 

خدایا شکرت
میگه خیانت به مردمه هرچیم میگم خب ما که نمیخریم مال قبله میگه نه

شوهرتو دیگه بدتره😂اخه قبل ک اشکالی نداره نخورین می مونه ک

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بابا اونا رو بپز بهش بگو اینایی که تو فریزره شامل تحریم نخریدن نمیشه

قبول نداره اصلا منم امروز ناهار واسه خودم درست کردم اومده پس میگه سهم من کو گفتم تو سهم نداری تو طرفدار مردمی😁

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️
درود به شرف همسرتون 👏🏼

اخه من باردارم دلم میخاد😭

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
ما ماهی از قبل داشتیم مگ ماهی هم گرون شده

ماهی همیشه گرونه

ما جنوبیم و ماهی فت و فراوونه ولی گرون،ماهی شیر که ماهی مخصوص جنوبیاس ۱۸۰ تومن

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

گوشت قرمزمم تمام و فقط چرخ کرده داریم اخه دلم غذای مرغی میخاد مثل الویه

حالا الویه نخوری نمیشه ؟🙄کارخونه ایشو بخر 

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

شوهرتو دیگه بدتره😂اخه قبل ک اشکالی نداره نخورین می مونه ک

اره دیگه منم امروز خیلی هوس کرده بودم برا خودم درست کردم اومده میگه سهم من کو گفتم تو سهم نداری تو طرفدار مردمی

ای بابا این چه حرفیه اگر اینجوری هیچی نباید بخوریم چون یه عده هیچی برای خوردن ندارن نمیشه که 

ای خواهر چی بگم 😑