2777
2789
عنوان

مرغ نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 89 پست

ما هم قبل گرونی چندتا دونه خریدیم منم الان اصلا مثل قبل درست نمیکنم میگم تموم میشه باید بریم دوباره بخریم هردفعه یکم درست میکنم کنارش سیب آپز و چیای دیگه میذارم ما حتی روغنم داریم ولی من مصرفم خیلی کم کردم به صفر رسیده اصلا سرخ نمیکنم تا مجبور بخرید نشیم 

شما گرون شده  نمیخرین ما والا  خیلی وقته ماهی  نخریدیم   شاید  ۱سال نیم  گوشت هم  ۲ سال  نخریدیم.  مگ اینک کسی  قربونی  ببره  بیاره .  والا  همین حوری  نمیرسوندیم  حالاو گرون کردن هم به ما فرقی نکرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تموم کردم هفته ای حداقل سه روزنهارمرغی داشتیم الان نمیخرم تاچالش تموم شه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من‌ اصلا روم نمیشه خرید کنم خجالت میکشم برم قصابی گوشت بخرم یا مرغ احساس میکنم همه نگام میکنن جیگرم آتیش میگیره برای مردم برای اونا که بچه کوچیک دارن اونا که بیمار خاص دارن...

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

دلم  واسه  شوهرم  خودم  میسوزه  از بس  گفتم ولش کن  گرون مبخام  چیکار  نخورم  ک نمیمیرم  گاهی وقتا  ب حال خودم  خنده ام میاد عحیب  دنیای هااا یگی اینقد داره  نمیدونه چطوری خرج کنه  یگی هردفه  خودش گول میزنه ک  ماه  بعد میخرم ولی...  ولی بازم  خداروشکر

منم ندارم و نخریدم

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

بچه ها رفتم فریزرو زیر و رو کردم تو کمال تعجب یه بسته کوچیک پیدا کردم😍😍😍انگار گنج پیدا کردم اینقد خوشحال شدم 😂😂😂تا قبل امروز بارها نگاه کردم ندیدم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اره امثال شما هستن ولی از اینایی ک مرغ میخرن خیلی کمترین  بخر بخور اینا فقط استوری کردن نخر ...

اطراف من واقعا نخریدن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
الان دیگه خوب نیست بخری همون مونده ها را بردن با سرکه شستن دوباره تاریخ زدن

ما اصلا مرغ کشتارنمیخریم فک کنم از اول ازدواجم یکی دوبار بیشتر نخریدم همیشه شوهرم میرفت زنده میخرید همونجا تمیز میکرد خرد می آورد خونه

ماهم نه مرغ ن تخم مرغ ....حالا مرغ رو میشه ماریس کرد تخم مرغ نه ...بچه کوچیک دارم  دوتاشون تخم ...

یه مرغ زنده تخم گذار بخر تخم کنه برات😂😂😂

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.