2777
2789
عنوان

مرغ نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 89 پست
ما مرغمونم تموم شده ولی اگه بخایم شرایط درست بشه باید ی مدت اینچیزا رو نخوریم ی مدت نخوریم نمیمیریم

دور از جونتون من نگفتم می‌میرین گفتم چی میخورین غذای ارزون بگو بقیه هم یاد بگیرن

حالا الویه نخوری نمیشه ؟🙄کارخونه ایشو بخر  

کارخونه ای همش سیب زمینیه ...بعد من باردارم هوس کردم میگ نه ب زن های بارداری فکر کن ک نمیتونن بخرن😔

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کارخونه ای همش سیب زمینیه ...بعد من باردارم هوس کردم میگ نه ب زن های بارداری فکر کن ک نمیتونن بخرن😔

😑😑😑😑بخر عاقا اندازه مصرف خودتون بخر

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

کارخونه ای همش سیب زمینیه ...بعد من باردارم هوس کردم میگ نه ب زن های بارداری فکر کن ک نمیتونم بخرن😔

میتونید به دوستی، مادری، فامیل نزدیکی بگید زحمتشو بکشه درست کنه تشریف ببرید اونجا میل کنید 

عزیزم شما بارداری باید بخودت برسی  در حد یدونه مرغ بخری چ عیبی داره چ شوهر بیفکری داری

ن طفلک بیفکر هم نیس مثلا رفت اولویه کارخونه ای خرید ولی خوب همش سیب زمینی بود اما میگ مرغ نباید بخریم چی بگم والا

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
میتونید به دوستی، مادری، فامیل نزدیکی بگید زحمتشو بکشه درست کنه تشریف ببرید اونجا میل کنید 

خوب همونا هم باید مرغ بخرن دیگه

دور از جونتون من نگفتم می‌میرین گفتم چی میخورین غذای ارزون بگو بقیه هم یاد بگیرن

کلی گفتم ما اینروزا شام بیشتر غذاهای اشی میخوریم البته اشی منظورم اش کارده و اش دوغ هست ماکارونی اصلا نخریدیم و خیلی اش های دیگه بدون ماکارونی صبحونه نهارم دمی گوجه میزار قاسمی خورشت بادنجون خورشت قبمه

خدایا شکرات برای همه چیز
خوب همونا هم باید مرغ بخرن دیگه

مادرتون که بلاخره حتما تو یخچالش داره، شما که نمیخواید تمام مرغاشون رو میل کنید، دو تا تیکه ران خورشت میکنن یه بار میل میکنید حداقل هوس برطرف میشه 

مطمعنم مادرتون نه نمیگه به این موضوع 

نوش جونتون آش کارده چطوری درست میشه اگه سختت نیست  توضیح بده

ممنون عزیزم 

برنج نصفه یا گندم اسیاب شده رو ب اندازه کارده بزار جوش بیاد کارده حالا یا چرخ کن یا تیکه تیکه کن بریز داخل قابلمه  ٣٠٠ گرمم ماست ترش بریز داخل قابلمه در حد ١٠ دقیقه بزار جوش بخوره همزمانم همش بزن بعد برش دار بزارش زیر ی پتو فرداش بزار گرم بشه همزمان همش بزن تا موقعی ک جوش بخوره موقهی ک جوش خورد دیگه نمیخاد هم بزنی جا ک افتاد میشه خوردش یکم دردسر داره تا قلشو یاد بگیری 

خدایا شکرات برای همه چیز
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز