2789
عنوان

مرغ نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 89 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگاه مرغ نخرولی میتونی غذای مرغی از بیرون بگیری بخوری

باردارم معده ام حساسه ب غذای بیرون

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
من شوهرم اونایی هم که تو خونه داریم اجازه نمیده درست کنم کلافه شدم بخدا

چرا؟😄

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

من ندارم و نمیخرم بخاطر هزینه ش نیست،فقط هماهنگی با مردم سرزمینم

ماهم همینطور...میتونیم بخریم ولی شوهرم میگه نه نمیذاره حداقل یکی بخرم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
وا برای چی 

میگه به مردم خیانت می‌کنیم دیوونم کرده یه عالمه مرغم داریم از ماه رمضون مونده خونه نبودیم که بخوریم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️
شاید نداره که بخره الکی میگه یه خاطر چالش.  بهش فشار نیار.

نه بابا....تازه خودمم شاغلم نمیذاره بخرم

باردارم معده ام حساسه ب غذای بیرون

عزیزم شما بارداری باید بخودت برسی 

در حد یدونه مرغ بخری چ عیبی داره

چ شوهر بیفکری داری

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
ماهی هم جز تحریم ماس

ما ماهی از قبل داشتیم مگ ماهی هم گرون شده