2777
2789
عنوان

فارغ‌التحصیلان دانشگاهان معتبر

315 بازدید | 12 پست

سلام بچها اونایی که دیدن یا خودشون بودن تو دانشگاهای معتبر خب یسوال داشتم بعداز فارغ تحصیل شدن حتما سر کاری؟ مثلا میشه دانشجو دانشگاه تهران بیکار بمونه؟

تعداد رای : 14
نظرسنجی
ارع
12
85%
نه
2
14%

دانشگاه شریف بیکار تو خونه داریم

معلم خصوصی ریاضی شده دو ساله داره زبان میخونه بره

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاااااد خیلیم‌ زیاد من خودم لیسانس و ارشد دانشگاه تهران دارم رشته مهندسی کشاورزی ولی کار مرتبط با ر ...

منم کشاورزی دانشگاه تهرانم از اول به فکر کار میبودیم بعد رشته رو انتخاب میکردیم

حالا من چی بگم  که رشتم ترکیبیه 😂😂 هم کشاورزیه هم عمران سختم هست.  مهندسی منابع آب می ...

من فیزیولوژی دام. حتی مقاله ای اس ای هم دارم اصلا دیگه دلم نمیخواد درسم رو ادامه بدم انگیزه ندارم