2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از امام رضا که قربونش برم زیاد حاجت گرفتم نشده برم دست خالی برگردم هیچ وقت از بچگی تا الان

از امام حسین هم حاجت گرفتم از امام علی هم همين طور

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم به دلت بستگی داره تو هر حاجتی ببین دلت به کی وصل میشه

انقدر بی جواب موندم که دیگه خسته شدم🙃💔

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
امام زمان نذر ترک یه گناه

منم یکی از حاجتامو ازشون گرفتم که اونم به نوع خودش خیلیی بزرگ بود برام💔

ولی مشکل اصلیم هنووووز پابرجاس

از امام رضا که قربونش برم زیاد حاجت گرفتم نشده برم دست خالی برگردم هیچ وقت از بچگی تا الان از امام ...

از حصرت علی چطوری حاجت گرفتی تووورو قراان بگوو💔💔😭😭😭

از امام رضا که قربونش برم زیاد حاجت گرفتم نشده برم دست خالی برگردم هیچ وقت از بچگی تا الان از امام ...

از امام‌حسین و امام رضا چه حاجتی گرفتین؟🙃💔

امکانش هست بگی

از حصرت علی چطوری حاجت گرفتی تووورو قراان بگوو💔💔😭😭😭

ازشون خواستم با دل شکسته ایشونم دادن 🥺

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ازشون خواستم با دل شکسته ایشونم دادن 🥺

منم یه بار حضرت علی نجااتم دادن از یه حااال خیلییی بد

یه بارم اسم‌ایشون معجزه کرد برام🙃💔

از امام‌حسین و امام رضا چه حاجتی گرفتین؟🙃💔 امکانش هست بگی

شوهرم رو از امام حسین گرفتم 

از امام رضا همشو یادم نیست ولی بچه بودم خواهر خواستم برگشتیم مامانم ناخواسته باردار شد و بهم خواهر داد یه بار رفتم گفتم دوست خوب بهم بده سری بعد با دوستم رفتم یه سری رفتم گفتم ان شاالله سری بعد بل همسرم بیام با همسرم رفتم آخرین بارم گفتم ان شاالله سری بعد با بچمون بیایم که بچمون به دنیا اومده ولی هنوز نطلبیده 😭

شوهرم رو از امام حسین گرفتم  از امام رضا همشو یادم نیست ولی بچه بودم خواهر خواستم برگشتیم ماما ...

خوشبحالتون‌که بهتون نگاه میکنن🙃🙃🙃❤️❤️❤️

چله زیارت عاشورا خوندی حاجت گرفتی؟؟؟از امام حسین؟

خوشبحالتون‌که بهتون نگاه میکنن🙃🙃🙃❤️❤️❤️ چله زیارت عاشورا خوندی حاجت گرفتی؟؟؟از امام حسین؟

اونا کرمشون زیاده وگرنه من که لايق نیستم 

نه تو حرم امام حسین نماز جعفر طیار خوندم گفتم اگر قسمتمونه یه نشونه بده دلم آروم شه که نشونه داد همون شب تو حرم یه اتفاقی افتاد که یقین کردم بعدم که برگشتم با شوهرم نامزد کردیم

اونا کرمشون زیاده وگرنه من که لايق نیستم  نه تو حرم امام حسین نماز جعفر طیار خوندم گفتم اگر قس ...

منم دارم‌میرم اونجا...نماز حضرت جعفرطیار رو هم اتفاقا زیاد میخونم....

ای کاش واسه منم بعد از برگشتن یه معجزه بشه🥀🥀🥀🥀

خداروشکر که امام حسین(ع) نگاهتون کرد🙃💔

منم دارم‌میرم اونجا...نماز حضرت جعفرطیار رو هم اتفاقا زیاد میخونم.... ای کاش واسه منم بعد از برگشتن ...

ان شالله که میشه شاید همین گفت و گوی ما یه نشونه باشه برای حاجت روایی شما اونا خیلی کریمن خیلی