2777
2789
عنوان

حس میکنم منو نامزدم گره تو کارمونه

414 بازدید | 48 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

منو نامزدم ۲ ساله ک باهمیم 

هر دفه میایم یه حرکتی بزنیم واسه عروسی یه مشکلی تو کار میوفته 

برا مارسال میخواستیم نشد عموم فوت شد تابستون 

دوباره بعدش مادربزرگم فوت شد

برا عید فطر میخواستیم مامانم رفت بیمارستان 

بعدش واسه همین چند روز میخواستیم بابام حالا راهی بیمارستان شد 

به نظر شما مشکلی هست تو کار ؟

مادرم میگه ما با اینا جور نمیوفتیم انگار :(

وقتشه برام 

استخاره بگیر

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حس میکنم خدا گره میندازه چوم من خودم تو اوج کرونا عقد کردم کسی اتفاقی براش نیفتاد

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
حالا ی جشن مختصر بگیرید برید سر خونه زندگیتون دیگه چقد کشش میدید 

نامزدمم میگه ولی خب ... واقعیت اینه قبل نامزدم پسر عموم خواستگاری اومد قبول نکردم پدرمم یکم اذیتمون میکنه سر اون داستان

وقتشه برام 
چرا حس میکنم خدا گره میندازه چوم من خودم تو اوج کرونا عقد کردم کسی اتفاقی براش نیفتاد

همون اخه دخترعموم اینا بعد از ما تازه آشنا شدن الان ۱۹ عروسیشه نمیدونم چرا ما اینجوری میشیم 

وقتشه برام 
نامزدمم میگه ولی خب ... واقعیت اینه قبل نامزدم پسر عموم خواستگاری اومد قبول نکردم پدرمم یکم اذیتمون ...

با بابات صحبت کن چون نامزدیتونم طولانی میشه با این گرونی و مخارج جشن ساده بگیرید ک زودتر سر و سامون بگیرید ایشالا خوشبخت بشی عزیزم

همون اخه دخترعموم اینا بعد از ما تازه آشنا شدن الان ۱۹ عروسیشه نمیدونم چرا ما اینجوری میشیم 

یه استخاره بگیر 

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
با بابات صحبت کن چون نامزدیتونم طولانی میشه با این گرونی و مخارج جشن ساده بگیرید ک زودتر سر و سامون ...

ای کاش به حرفم گوش بده ولی چون راضی نبود سر همین ک طرفمو حودم انتخابش کردم برگشت بهم گفت پالانم کج بوده(ینی من ازون دخترای... هستم )و هزار حرف دیگه ک روم نمیشه اینجا بگم دلم ازش خیلی پره 

مرسی عزیزم🌹💋

وقتشه برام 
مثل منی عزیزم منم۷سال درگیرم هروقت میخام بگیرم یکی می میره یایکی تصادف میکنه یایکی کرونامیگیره یکی ی ...

بدبخت ک نگو ❤

الان ب یه نفری پیام دادم واسه سرکتابو اینا ببینم چی میشه اولین بارمه میگه ۴۵ بده اعتماد ندارم بدبختی😂😂😂

وقتشه برام 
بدبخت ک نگو ❤   الان ب یه نفری پیام دادم واسه سرکتابو اینا ببینم چی میشه اولین بارمه میگه ۴۵ ب ...

الکی پول نده من انقدر دعاگرفتم این۷سال انقدرجاهارفتم که نگو شایدصدتا همه ش بی فایده چندروزپیش همه شون ازخونه پرت کردم بیرون دعاروبی اثربودن.تاخدانخادبرگی ازدرخت نمی افته.من موقع عقدمم مادربزرگم مرد.۲سال تالارمیگیرم باهمه تجهیزات اناده قبل همه چیزبهم میخوره

برای زن،زندگی،آرامش،...