2777
2789
عنوان

تازه جداشدم تو عقد میشه کمکم کنید

268 بازدید | 20 پست

تو یه دوره ای هستم بین دلتنگی و پشیمونی و احساس گناهو ازین حرفا البته همش لحظه ایه وگرنه در عمل هیچوقت بفکر بازگشت نیستم

میخوام شماهم کمکم کنید

میدونم خودمم کاستی هایی داشتم ولی اون بیشتر باعث جداییمون شد

مثلا من حاضر نشدم ضامن وامش بشم که خب این بین زنوشوهر یچیز غیر قابل قبوله اما نه هر زنو شوهری

مثلا من خودم شاغلم خرج عمده ی خودم با خودم بود خودم برا خودم گوشی خریدم لپتاپ خریدم مراسم عقد گرفتیم خودم قرار وام خودمو بگیرم و قسطاشو بدم اما اون نه مراسم عروسی میخواست بگیره نه ماه عسل خوب ببره نه یه ماشین مستقل از باباش بخره نه خرج منو بده

یبار خرج دانشگام زیاد شد بهش گفتم کمکم میکنی گف ندارم البته میدونم نداشت اما بجای اینکه با شرمندگی بگه و ازین حرفا بهم میگف من وظیفه ندارم ک خرج دانشگاتو بدم

الان بنظر شما انصاف بود ک من بیام ضامن وام اون بشم؟

اینم در نظر بگیرید که ما فقط عقد بودیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کارو کردی

دوستم که همسایه هم بودیم کارمند یه کارخونه بود شوهرش کارگر کارخونه، صاحب کارخونه به محض اینکه میفهمه اینا عقد کردن مرد اخراج میکنه اونم اسنپ کار میکنه

خانوم کارمند بود یه ۲۰۶ داشت و کلی طلا

نصف پول رهن خونه دوستم داده بود

خلاصه به مدت دو سال این مرد از دوستم پول میکند و قدر ناشناس بود این اواخر هم توقع داشت دوستم طلاها و ماشین شو بفروشه دو دستی تقدیم شوهرش کنه که با خواهرش شریک بشه سند هم سه دونگ به اسم مرد سه دونگ به اسم خواهر مرد بشه

دوستم قبول نکرد

هر روز دعوا داشتن بعد از یکسال کارشون به طلاق کشید

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

بهترین کارو کردیدوستم که همسایه هم بودیم کارمند یه کارخونه بود شوهرش کارگر کارخونه، صاحب کارخونه به ...

همینجور تجربه های اطرافم باعث شده بی اعتماد بشم منم

البته شانسمم بد بود یه پسر وابسته گیرم اومد

کار درستی کردی ولی کاش میدی هیچی نداره از همون اول گردن نمیگرفتیش و عقد نمیکردی

اره ولی باز اسمش پاک شد از شناسنامم اما خب ضربه روحیشو خوردم ... هنوزم غصه دارم

فقط بفکر بدی هاش باش .و واقعا از یه آدم نا لایق جد شدیی نذری بده .و از هم حالا برو بفکر ازدواج تا با مرد لایق بی شیله پیله ازدواج کن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

2790