2777
2789
عنوان

حس میکنم منو نامزدم گره تو کارمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامنم بگیر

واست خیلیییییییییییییییییییییی خوب اومد خیلی قشنگ بود نوشته بود اگر باشد مقدار دانه از خردل { ناچیز } اگر در آسمان باشد یا در زمین ما اونو سر جایی که باید قرار میدیم واااااااااااااااااااااااااااای چقد واست خوشحال شدم برا منو و عشقمم هم دعا کن آبجی

منم خودم همسرمو خواستم دوتا خانواده مخالف بودن بعد سه سال تازه عقد کردم و الان نه جهازی خریدیم نه چیزی منتظر وام ازدواجیم که جور نمیشه🥲

شده همه کارای عقد و نامزدی رو مثلا انجام دادیم یه روز قبلش کسی مرده یا اتفاقی افتاده که نشه🥲اما شد بالاخره با هزارتا جنگ و دعوا

واست خیلیییییییییییییییییییییی خوب اومد خیلی قشنگ بود نوشته بود اگر باشد مقدار دانه از خردل { ناچیز ...

قرربونت ان شاءالله همه جوونا بهم بررسن‌واقعا ما این ۷سال خیلی داررریم زجر میکششیم خیلی گرفتاری پشت سر گذاشتیم خداخودش کمک‌کنه هرکس دلش باهرکس بهش برسه