2821
2789
عنوان

اشپزی🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 90 پست
آقا من ماکارونی ماهی یبار برا خودمون درست میکنم زشت نیست بخام بزارم جلو مهمون 

آره برا مهمونای تو که اولین باره میان و میخای همه چی عالی باشع خوب نیس،پاستا آلفردو خوبه با مرغ و قارچ و پنیر پارمسان و..درست میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
لاکچری هستا

خب چ کنم استرس دارم دوست ندارم از هیچیم ناراضی باشن اخه این شوهرمم میبره بالا اما اگ برن بشینن تو خانواده بگن زن فلانی بلد نیس مهمون داری کنه اشپزی کنه خیلی بده 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دستور فسنجونت میزاری گلم  بنظرت خوبه براومهمون همه میپسندنش

اره خیلی عالیه من گردو رو خوبه خوب اسیاب میکنم باید خوووب ریز بشه 

بعد مرغمو‌ میذارم تا با اب و پیاز و زردچوبه و فلفل و نمک و یه حبه سیر جوش بخوره بعد که یه کم نرم شد برش میدارم و سرخش میکنم خوب روغنت باید داغه داغ باشه

بعد گردو رو با زردچوبه تو روغن تفت میدم تا بوش بره ی کم ک تفت دادم دوش اب سرد میریزم و زیر شعله رو کم میکنم تا روغن بندازه بعد که روغن انداخت مرغ رو اضافه میکنم ۴ قاشق رب انار و ۱ قاشق شکر و زیرشو کم میکنم میذارم جا بیفته و بعد اخر سر ۱۰ دقیقه مونده زیرشو خاموش کنم یه حبه یخ میندازم توش و تمام ادویه هاشم همون موقه که مرغ اضافه کردم میریزم 

فلفل و نمک و زردچوبه 

اره خیلی عالیه من گردو رو خوبه خوب اسیاب میکنم باید خوووب ریز بشه  بعد مرغمو‌ میذارم تا با اب ...

ممنونم 

عزیزم روزهای اول بله ولی دیگه ده روز همش مجلسی زده میشن از برنج  

گلم برا اینکه نخام هر وعده برنج بزارم دیگه از شما کمک خاستم 

ولی میخام ی غذایی باشه ک در حد برنج مجلسی باشه 

دیزی مجلسی هست آیا ؟ چرا هیچکی دیزی رو نگفت همش پلو ، زده میشن

دیزی هم اینجا هوا گرمه نمیشه خورد معده ادم هم میریزه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز