2821
2789
عنوان

اشپزی🙃🙃

944 بازدید | 90 پست

خانومای خانه دار بیاین چند تا غذای متنوع در عین حال خوشمزه شام و نهار بگید متناسب مهمون باشه از اون عالیاش بگین ک مهمونم اقوام اقایی هست نمیخام حرفی پشت سرم بمونه 😌😌😌😌

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر میخوای هزینه کنی 

خیلی زیاد 😂

هزینش مهم نیس کد بانو شدن من مهمه😂😂

ده تا غذا بگین چون احتمالا تا ده روز میمونن

اوضاعتون خوبه ده روز مهمون داری تازه نگران حرف پشت سرتم هستی؟

خیلی ازخداشونم باشه راشون میدی هتل ک نیس توقع غذای خوب داشته باشن ناراحتن پاشن برن رستوران

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اوضاعتون خوبه ده روز مهمون داری تازه نگران حرف پشت سرتم هستی؟ خیلی ازخداشونم باشه راشون میدی هتل ک ...

اره خداروشکر 

خب ما چابهار هستیم اونا از شیراز میان دیدن ما 

من تازع عروسم و حالا مثلا دارن میان دیدن شهرمون و خونمون ده نفرم هستن دوتا عمو شوهرم هستن و باجناق یکی از عموهاش اره من واقعا دوست دارم برا مهمونام سنگ تموم بزارم تا جای حرفی باقی نمونه

2823
2791
2779
2792